De ce să alegeți un lounge bar în favoarea unui bar tradițional?

Mulți oameni aud termenul de „lounge bar” și se gândesc la el ca la un alt bar sau își imaginează un spațiu întunecat, plictisitor, pe care îl frecventează oamenii în vârstă. Adevărul este că niciunul dintre aceste scenarii nu este adevărat.

Un lounge bar sau un cocktail bar are multe avantaje față de un bar tradițional. Cele mai multe dintre ele găzduiesc o mulțime tânără care dorește să se relaxeze fără zgomotul și iritațiile care vin împreună cu un bar sau cu un pub.

Dacă încă nu sunteți convins că ar trebui să alegeți un lounge bar în defavoarea un bar, vă oferim trei motive întemeiate.

1. AMBIANȚĂ MAI BUNĂ

În general, persoanele care aleg să viziteze un cocktail bar & lounge bar au un temperament diferit față de cei care preferă un pub sau o scenă tradițională de bar. Oamenii de la un bar sunt acolo pentru a bea, iar acest lucru înseamnă de obicei că sunt în căutarea unei atmosfere puternice, intensă, de tip petrecere.

Un lounge bar oferă o atmosferă mult mai elegantă, mai intimă, care vă permite să vă relaxați și să vă bucurați cu adevărat de experiența dvs. indiferent dacă sunteți acolo cu prietenii sau singur. Lounge bar-urile tind, de asemenea, să atragă un mix mai interesant de oameni.

2. DECORURI EXCLUSIVISTE

Unele baruri sunt „tematice” și vor avea un decor care să reflecte tema aleasă. Barurile sportive au de obicei tricouri și amintiri expuse, iar barurile de bere artizanală pot avea o estetică rustică, dar atmosfera generală a locului este aceeași, indiferent de ceea ce există pe pereți. Barurile există pentru a vă vinde băuturi și pentru a vă face constant să mai luați un rând, ceea ce înseamnă că nu pun prea mult timp sau efort în sentimentul general al încăperii.

Într-un lounge bar întâlnim exact contrariul. Proprietarii de lounge baruri înțeleg că găzduiesc o mulțime diferită, așa că pun multe gânduri și considerații chiar și în cele mai mici detalii. Acestea adaugă interes vizual prin lumini LED, texturi interesante, combinații neașteptate de culori și mici atingeri de rafinament la fiecare masă. Lounge bar-urile se axează pe ambianță și experiență.

3. FĂRĂ MUZICĂ TRENDY

Toată lumea are mici plăceri muzicale „vinovate” și, de multe ori, muzica la modă este pe gustul tuturor. Cu toate acestea, dacă nu mergeți în mod specific la un club de dans, s-ar putea să nu vă intereseze să ascultați o noapte întreagă single-uri la modă, pulsante, care sună la fel.

Barurile tradiționale sunt obligate să se ocupe de atmosferă pentru toate gusturile, ceea ce înseamnă că aproape întotdeauna realizează un amestec de cel mai popular melodii de la radio.

Lounge-urile pot fi mai selective în ceea ce privește muzica pe care aleg să o difuzeze și, de multe ori, oferă chiar și nopți sofisticate de muzică live, care sunt capabile să configureze o coloană sonoră mult mai plăcută, indiferent de ce vă aduce seara.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.