De ce își doresc invitații un photo corner la nuntă?

În zilele noastre, nicio nuntă nu este completă fără un photo corner, iar acest lucru se datorează interesului crescut pentru fotografii și decoruri superbe. Fie că vorbim de o nuntă, un botez, ori chiar despre o petrecere aniversară a companiei în care lucrați, existența unui photocorner schimbă complet atmosfera și animă invitații.

De câte ori nu ați pierdut minute bune într-o cabină foto, ori alături de un panou floral pentru a realiza selfie-ul perfect? Zonele create special pentru ca invitații să își facă poze sunt din ce în ce mai populare, iar mirii care își doresc o nuntă de neuitat, pun mare accent pe acest detaliu. Însă știm cu toții cât de stresant poate fi întreg procesul de organizare al unei nunți, motiv pentru care este recomandat să apelați la ajutorul specialiștilor.

Din fericire, Vasile Stan Events Planner este echipa dumneavoastră dedicată de organizatori de petreceri care vă poate aduce la nuntă un photocorner (http://www.petrecerilacort.ro/inchirieri-photo-corner/) care va da pe spate invitații. Așa că dacă sunteți în căutare de elemente pentru completarea decorului, un photo corner este ideal pentru a transforma total o nuntă.

Photo corner de inchiriat pentru mirii moderni

Când alegeți un photo corner pentru nuntă este important să apelați la specialiști. Aceștia se ocupă cu închirierea de decorațiuni spectaculoase pentru montarea de photo cornere grandioase. Acestea pot fi realizate din flori, ori din diferite elemente de poveste, care să completeze ideal tematica aleasă pentru eveniment.

Photo corner-ul poate fi montat chiar la intrare pentru a întâmpina invitații și poate fi format din coroane splendide, alături de decorațiuni florale impozante, pentru ca fiecare oaspete să se simtă tratat precum un VIP. Dacă optați în schimb pentru un photo corner tip panou, toți invitații își vor dori o fotografie cu decorul ales de dumneavoastră. Fotografii vor aprecia faptul că aveți deja pregătită o zonă specială pentru fotografii, iar rezultatele obținute vor fi uluitoare.

Fotografii pentru o nuntă de neuitat

Majoritatea oamenilor consideră că meniul și locația unei nunți sunt cele mai importante, când de fapt adevărul este altul. Fotografiile din cadrul unei nunți sunt cele care contează deoarece prin ele se vede bucuria celor prezenți și se observă atenția la detalii în alegerea decorului și a aranjamentelor. De aceea, echipa de fotografi, alături de invitați deopotrivă, își vor dori să găsească cele mai bune locuri de pozat, unde lumina să fie bună și decorul să pună în evidență ținutele purtate. Oricine își dorește fotografii superbe de la nuntă deoarece este vorba de un eveniment unic în viață, de care vă veți aminti cu drag peste ani și veți dori să depănați amintiri admirând pozele. Invitații pe de altă parte, își vor dori amintiri de neuitat deoarece le face plăcere să vă fie alături în aceste momente speciale, iar photo corner-ul îi ajută să realizeze fotografii excepționale chiar și cu telefoanele mobile.

În concluzie, dacă vă doriți o nuntă reușită, despre care invitații să vorbească și peste ani, trebuie să îi contactați pe cei de la petrecerilacort.ro pentru a obține un photo corner superb care să atragă toate privirile.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.