Cum stii care este cel mai bun uscator de par

Acest articol a fost scris in parteneriat cu Feon.ro, site unde puteti gasi un ghid de achizitie interactiv despre cum puteti cumpara un uscator de par.

S-au efectuat teste pe uscatoare de par cu aceleasi specificatii, dar preturi diferite, de la feonuri luxuriante, dar care ofera acelasi randament precum unele profesionale. Am reusit sa extrag din toata aceasta experienta cateva idei pe care sa vi le prezint aici.

Ce ar trebui sa alegi

Daca ai un uscator de par care are 1800 de watti sau chiar mai mult, care nu este prea greu sau prea voluminos, poseda un cablu de alimentare destul de lung si daca preferi parul ondulat coafura in valuri (deci care sa aiba si difuzor), atunci deja ai unul dintre cele mai eficiente uscatoare de par.

De altfel, daca ai un uscator de par ieftin care nu face decat sa-ti oboseasca mainile din cauza greutatii mult prea mari sau care isi pierde din randament pe masura ce trece o buna perioada de timp de cand l-ai achizitionat, s-ar putea sa-ti doresti sa iti iei unul nou.

Pentru ca un feon sa fie bun nu trebuie doar sa fie competent in a indeparta apa din parul tau, ci trebuie sa aibe mai multe caracteristici: sa fie usor incat sa il poti tine deasupra capului timp de cateva minute, butoanele sa fie usor de apasat si la indemana, manerul sa se potriveasca bine cu mana ta si finisajele din plastic sa se simta cat de cat confortabil.

Cum au fost alese uscatoarele de par pentru teste

Cateva specificatii pe care le gasesti pe cutiile feonurilor chiar conteaza, dar sunt unele relativ unutile. Nicio clinica de specialitate nu a spus vreodata ca un uscator e mai sanatos pentru parul tau decat altul. Dupa cateva raspunsuri primite de la anumiti experti am ajuns la concluzia ca ai nevoie de un feon rapid si care sa aiba trepte de caldura.

Mai exact: un feon cu trepte de temperatura, un buton pentru functia cool-shot, un capat care sa fie compatibil cu diferite accesorii(difuzor, concentrator) si poate si ionizare, desi nu am fost destul de convinsi de efectul acestui fenomen.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.