Voltech continua si in 2018 traditia programului Casa Verde

Energia regenerabila pare sa fie o miza pe care tot mai multi locuitori vor sa o atinga, contribuind, astfel, la maximizarea confortului intregii familii, dar si la stabilizarea costurilor alocate facturilor la energia electrica. Voltech se pozitioneaza ca lider de piata in acest segment, iar viziunea sa este inclinata asupra investitiei in viitor prin prisma celor mai eficiente si viabile maniere de asigurare a conditiilor optime pentru functionarea in parametrii normali ai dispozitivelor electrice.

Inca de la infiintare, compania a mizat pe un excelent simt practic, oferind clientilor sai alternative eficiente de generare a energiei electrice, fara a prejudicia in vreun fel mediul inconjurator, ceea ce o face un jucator reprezentativ din piata care isi concentreaza eforturile asupra generarii unui mediu inconjurator mai curat si lipsit de actiunea distrugatoare obiectivelor de business. Desi, pentru Romania, aceste servicii si produse pot parea usor nisate, fiind destinate doar unei anumite categorii de clienti, lucrurile nu stau deloc asa, fiindca o astfel de investitie poate fi usor amortizata, deoarece costurile uzuale isi vor diminua progresiv valoarea.

Voltech ocupa pozitia fruntasa in piata de profil la productia de panouri fotovoltaice, sisteme hibride, panouri solare ACM si turbine eoliene, insa contribuie semnificativ la imbunatatirea stilului de viata al romanilor, fiindca incepand cu anul 2010, compania a lansat programul Casa Verde, menit sa schimbe calitatea traiului pentru multi detinatori de casa pe teren. Programul Casa Verde a dovedit o eficienta deosebita inca de la implementarea sa, desi primii doi ani au fost critici, fiindca programul s-a ivit de dificultati ce au generat o stagnare notabila a acestuia pana in anul 2014. Totusi, traditia “Casa Verde” a continuat, iar in 2018 compania continua sa ofere solutii viabile si eficiente pentru doritorii care doresc sa se bucure de energia electrica generata in mod natural.

Casa Verde – un program cu si despre viitor

Programul isi propune sa ofere sisteme de incalzire care utilizeaza energia regenerabila oricarui doritor care aspira la beneficiile energiei inepuizabile. Fara doar si poate, continuitatea si longevitatea acestui program se datoreaza in mare parte modului in care a fost acceptat de publicul caruia ii este destinat, insa un alt factor ce contribuie la existenta sa este legat de beneficiile pe care le poate aduce in cadrul unei familii numeroase.

Programul “Casa Verde” se adreseaza atat persoanelor fizice, carora le sunt dedicate optiunile “Casa Verde Clasic pentru persoane fizice” si “Casa Verde Plus pentru persoane fizice”, dar si persoanelor juridice, cu optiunile aferente “Casa Verde Clasic pentru persoane juridice” si “Casa Verde Plus pentru persoane juridice”, fiecare dintre aceste pachete fiind vizat de caracteristici si beneficii distincte din perspectiva costurilor si a conditiilor de implementare a sistemului de incalzire, dar totusi similar cu celelalte din perspectiva eficientei si calitatii oferite.

Voltech urmareste ca prin implementarea si continuarea acestui program sa ajute tot mai multe persoane sa isi imbunateasca situatia financiara, printr-o investitie de viitor ce poate fi amortizata intr-un timp extrem de scurt. Principalul beneficiu, insa, este faptul ca reduceti consumul de energie electrica si o inlocuiti cu o sursa de energie regenerabila, indiferent ca vorbim despre panouri solare, centrale termice pe baza de peleti, brichete sau deseuri vegetale sau, in ultima instanta, de pompe de caldura. Indiferent de ceea ce veti alege, Voltech va ofera garantia oferirii celei mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra si ale intregii familii. Casa Verde de acasa astepata sa va ofere cea mai buna si eficienta energie regenerabila!

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.