Visam..

4:45 PM. Alta seara nedormita, de data asta alaturi de Laur. Muzica, fotografie, arta abstracta, mult suc si iar muzica .. toate acestea au intretinut atmosfera ca altceva nu prea putem face, suntem inca “mici”.

Parca iarna asta nu se mai termina. Vine frigu` , ninge, pleaca frigu` , se topeste zapada apoi iar ninge si vine frigu`. Bag pula in vremea asta de cacat, abia astept sa treaca iarna ca sa pot iesi imbracat cu o pereche de blugi, niste conversi, un tricou si o bluza peste.. m-am saturat sa ma infofolesc in 3 bluze si geaca, sa arat ca un pinguin si sa fiu nevoit sa stau cu mainile mereu in buzunar sa nu cumva sa-mi inghete, afara nu poti sta mai mult de 15 minute ca te ia frigu` si plangi dupa caldura din casa… si lista contiuna. Vreau soare, verdeata, sa aud mai multe feluri de pasari ca m-am saturat sa aud numai ciorile cum urla.. Vreau sa treaca iarna. Vreau sa vina vara.

Vreau sa inceapa scoala mai repede ca sa pot s-o termin mai repede.. la scoala timpu` zboara si nu ma mai culc la ore din astea matinale pentru ca ma fute un somn seara pe la 10 – 11, ca intr-un final sa ma culc. Asa ma trezesc dimineata, ma duc la scoala, ies de la scoala, ma duc afara, vin de-afara, stau 1-2 pe calculator si ma culc. Gata ziua.

“E doar un vis frumos care se tot repeta
Si doar in visul meu gasesc lumea perfecta.
Nu incerca sa clipesti – ca risti.
Nu vrei sa vezi oameni tristi…de’aia’ti traiesc cu ochii inchisi.”

Cu totii stiti melodia, nici nu mai are rost sa vorbesc despre ea sau ceva de genu`..

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.