Vacanta… pe terminate

Ma uit in calendar si nu-mi vine sa cred, mai am aproximativ o luna de vacanta ! Se termina… e ceva dubios, un sentiment pe care nu-l pot descrie in cuvinte. Intr-un fel ma simt ingrijorat pentru ca nu o sa mai am o rutina bine stabilita pe timpul anotimpurilor reci si enervante, dar in acelasi timp imi miroase a libertate, foarte multa.

Cu mana pe inima spun ca mi-am pierdut ani buni din viata pe rahatul asta numit “educatie” care te umple pana la refuz de informatii nefolositoare in orice profil. Nu mai stiu exact pe ce loc suntem, dar in top 10 tot avem pozitie, anume, cea mai grea scoala. Italienii fac la facultate ce facem noi intr-a 9-a la matematica M2! E un chin groaznic…

Odata cu terminarea scolii scap si de cele mai urate lucruri posibile din viata unui elev de liceu: scutiri, absente, invoiri, lipsa de respect in fata profesorului, colectiv de cacat, mucosi, pokemoni, profesori nenorociti, bai jegoase, pierdut vreme degeaba, trezitul de dimineata… toate astea nu-mi vor lipsi, niciodata.
Bine, cand voi avea o slujba, atunci am un motiv pentru care trebuie sa ma trezesc dimineata, sa am un dram de respect si sa fiu atent si productiv, pentru ca PRIMESC BANI pe asa ceva, nu ca la scoala, unde dai bani pe fondul scolii, bodyguarzi si alte porcarii pentru incinta lor.

Fara scoala… fara griji, pe motto-ul asta merg.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.