Unghiile cu gel, solutia pentru o manichiura impecabila pana la 4 saptamani

Dintotdeauna femeile au pus accent pe aspectul fizic si si-au dorit sa fie la curent cu cele mai noi trenduri in materie de infrumusetare. Se spune ca manichiura etse o carte de vizita a unei femei, asa ca aceasta trebuie sa fie mereu impecabila.

Nu exista femei care sa nu viseze la niste unghii rezistente, pe care oja sa se pastreze intacta mult timp, lungi si frumos conturate.

Frumusetea mainilor depinde de cat de ingrijite sunt unghiile si cat de multa atentie le este acordata. Noile tendinte in materie de manichiura prezinta manichiura cu gel ca fiind solutia perfecta pentru niste unghii perfecte timp indelungat.

Zilele in care oja sarea de pe unghii, in care acestea se rupeau sau nu aratau bine pot deveni doar niste amintiri neplacute daca optati pentru o manichiura cu gel de constructie UV. Aceasta ofera un impact estetic de invidiat. Unghiile cu gel sunt stralucitoare si se pastreaza intacte pana la 4 saptamani.

Aplicarea unghiilor cu gel de constructie necesita un proces prealabil de pregatire a unghiei.

Indepartarea cuticulelor si pilirea unghiei naturale sunt doua etape incipiente care pregatesc unghia pentru aplicarea gelului de constructie.

Acesta este mai apoi aplicat pe unghie, iar mainile sunt introduse intr-o lampa cu UV sau lumina LED care fixeaza gelul.

Varietatea de culori si modele pe care aceasta manichiura o permite este un avantaj pentru fiecare femeie. Ai la dispozitie numeroase culori si modele, astfel incat este imposibil sa te plictisesti.

Daca esti o persoana extravaganta, poti opta si pentru diferite picturi sau strasuri pe care sa le aplici pe unghie. Unghiile cu gel au un luciu si o stralucire aparte care nu devine fada cu timpul.

Daca nu optezi pentru o textura lucioasa, poti alege un aspect mat care ramane in trend si se afla printre preferatele celor care vor ceva diferit.

Unghiile cu gel te scapa si de problema exfolierii sau de rupturile accidentale. Momentul cand se rupe o unghie este o sursa de stres pentru orice femeie.

Ei bine, cu ajutorul gelului, unghiile sunt extrem de rezistente si au o textura foarte tare, care impiedica ruperea. Mai mult, acestea permit si posibilitatea ca o unghie sa fie reconstruita fara pic de durere.
Unghiile cu gel sunt o solutie pentru absolut orice femeie care isi doreste o manichira perfecta, dar mai ales pentru femeile casnice care se confrunta mereu cu numeroase substante ce pot indeparta cu usurinta oja de pe unghie.

Manichiura cu gel nu sare, nu se zgarie si nu se deterioreaza. Totodata, manichiura cu gel este o solutie pentru acele persoane care din diferite motive nu isi pot pastra unghiile lungi.

 

Procesul de constructie cu gel Victoria Vynn dureaza cateva ore, in functie de modelul ales. Unghiile cu gel necesita intretinere, pentru a evita aspectul neplacut oferit de cresterea unghiei.

Asadar, vizitele la manichiurista sunt obligatorii o data la cateva saptamani. Aspectul fericit este ca rezistenta manichiurii face ca acestea sa nu fie foarte dese.

Unghiile cu gel au devenit un must have si fiecare femeie apeleaza la aceasta metoda pentru a-si pune in valoare feminitatea si gratia. Manichiura cu gel este una dintre serviciile cele mai cerute la saloanele de infrumusetare.

Femeile sunt extrem de incantate de aceasta metoda care le ajuta sa salveze timp si energie si sa evite vizitele dese la salon. Unghiile cu gel sunt extrem de rezistente si ofera un aspect de invidiat timp indelungat. Femeile apleaza la aceste servicii pentru a-si pune in valoare feminitatea.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.