Un strop de umor

Atentie! Acest post poate contine : idiotenie de intesitate medie

nuditate intelectuala

dialoguri cu subiect verbal

si va putea fi citit doar cu propriul acord intelectual.

Cum e cand aveti chef sa va mai destingeti sau sa mai radeti nitel? Cautati tot felul de metode nu? Pai iata ca in ajutorul nostru de multe ori vine chiar internetul asta smecher. Depinde de genul de umor care il preferi. Poti citi glume pe un forum, te poti uita la video-uri pe youtube (gen fail compilation), poti citi anumite comentarii si ele amuzante la anumite topicuri/video-uri/articole.

Adevarul e ca aseara n-am facut altceva decat sa rad ca prostu’ incontinuu. De ce? Mi-am amintit de niste episoade mai foarte vechi da la Vacanta Mare la care ma uitam prin 2000 si chiar ca m-am binedispus. Dupa am intrat pa un forum la niste sectiuni care stiu ca ma amuza mereu. Am inceput sa rad si mai tare dupa ce am citit ce prostii debiteaza unii/unele. La urma urmei, nimeni nu stie cine esti, poti scrie ce vrea muschiu tau acolo de ai vreo nedumerire, dar se da comunitatea de gol cu de-astia fara creier, adica prosti.

“Nu stiu“ cum se amuza masa populatiei in ziua de azi pe net probabil din cauza ca sunt prea multe metode, insa 2 lucruri imi plac la nebunie: Vacanta Mare pe youtube si “3 maxim 2” forumuri pa net cu prosti. Evident, n-am sa le mentionez numele din dorinta de a nu le face publicitate fara voia lor aici. Dar nu conteaza, se gasesc la tot pasul daca esti prieten cu google!

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.