Turbohalle – Recenzie proprie.

Nu am stat la o coada atata in viata mea.

Intrarea a fost cea mai nasoala chestie patita in seara respectiva. A trebuit sa ma inghesui mai rau ca la un meci Rapid vs. Steaua, stateam efectiv ca o sardina, nici sa ma uit la ceas nu puteam.. o coada imensa (cca 100m). Ne-au tinut o gramada, de ce? Nu am absolut nicio idee.. iar in timp ce ne cacam pe noi la coada, mai vedeam grupulete care plecau injurand ca s-a spart o conducta si s-a umplut holu` de apa, ca stai la bar 1 ora pentru o bere, ca targu` e o porcarie… Pe buna dreptate. Ma gandeam ca sunt ei mai simandicosi, ca sunt gusturi diferite… de unde dracu, mare dreptate au avut.. bine ca nu am dat banii pe bilet ca altfel faceam ca toti dracii la coada aia. Ma gandeam ca stam mult la coada pentru ca trebuiesc fiecare controlati… de unde atata, iti rupea invitatia si intrai. Puteam sa vin cu 2 cutite si cocaina intr-un rucsac, ca nu-mi zicea nimic.. rahat de organizare.

Ok, intram (intr-un final), pe o portita mai de juma` de metru latime, unde era sa-mi rup mana la cum se impingeau toti prostii, ma dezmortesc putin, apoi ma pun la coada unde SE INTRA IN SALA. Acolo am stat vreo 10 minute, a fost un nimic pe langa coada pe care o suportasem mai devreme. Cum intru`… baltoaca, imensa… ma ce dracu ? Ma balacesc pe-acolo in speranta ca voi gasi baia… gasesc baia.. o coada imensa, mi-am bagat picioarele si m-am dus la bar. La bar… am mai stat o ora. De ce dracu au organizat un eveniment cu atat de multa lume CAND NU POTI FACE FATA NICI LA BAR, NICI LA BAIE, NICI LA INTRARE? Din cauza conductei sparte, la baie nu mai curgea apa…superb.

Parti bune… muzica, da, pot sa spun ca muzica a fost blana. Si de partea cu electro si de partea cu dubstep. Targu` de fashion si etc? O tampenie scumpa si nefolositoare.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.