Totu’ pan` la bere !

Inainte sa cititi randurile de mai jos, accesati acest link – Se scumpeste berea.

Sper ca ati citit, sa intelegeti de ce voi scrie urmatoarele:

Asta ne mai trebuia. Dupa ce ca tigarile se scumpesc de 2-3 ori pe an si ne omoara buzunarul din ce in ce mai rau, acuma ne scumpeste si berea ! Berea !!! Asta o sa ne puna capac. Nu cunosc barbat sau femeie care sa nu isi cumpere din cand in cand bere, fara sa luam la socoteala barbatii (ca mine) care beau berea mai mult ca apa. Motivul suna rezonabil, din punctul lor de vedere, trebuie sa isi recupereze banii cumva, doar suntem in criza (pe foaie, sau in capul lor, tot pe-acolo) si nu se cumpara cum trebuie ca sa acopere costurile de productie, distributie etc. Cea mai mare greseala a lor. Pentru ca, dupa prima scumpire, lumea nu o sa renunte asa usor, cativa zeci de bani in plus nu ne omoara… dar o sa se invete si o sa se scumpeasca in continuare. Pana o sa ne dam seama ca se duc in hypermarket si dau 4 lei pe o doza de Timisoreana. Atunci o sa inceapa frustrarile si o sa scada vanzarile, lumea preferand berile mai ieftine (si de proasta calitate bineinteles), nu ca marca mentionata mai sus produce o bere proasta, am dat un exemplu pentru buzunarul oricui. Daca vorbesc de Peroni sau cele cu aroma de tequilla, deja e lux pentru cetateanul de rand.

Cand o sa te duci la vreun bar, mai repede iti vine sa cumperi un suc decat o bere, pentru pretul stupid de mare.

Acum ganditi-va la spritarii de meserie. Cei care umbla cu grenada (asa imi place mie sa spun la berea aia amaruie neumarkt) la piept si nu se descurca fara 2 pe zi. Ei ce o sa faca ? Vedem fara probleme statutul social si ne dam seama ca buzunarul lor nu poate suporta scumpirile. O sa renunte la berea lor preferata si o sa cumpere bere de Mega-Image sau Lidl. Dar stai, ca alea vin doar la doza… nu suna bine deloc. Daca scumpeau apa, nu cred ca sesiza nimeni .

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.