Sterg prafu` de pe blog

Trebuie sa mai scriu… nu sunt in stare sa las blogu` plin de praf.. mai merge si niste Pronto. Despre? Gasesc eu ceva pe parcurs, nu-i problema, asa fac mereu cand sunt in pana de idei si nevoie de postari. Sa scriu despre facebook, iar? Rahat, nu mai merita, sau poate… stai ca mi-am dat seama ce pot sa spun despre viata noastra virtuala.

Facebook inseamna un tumblr.com stupid, plin de poze cu mesaje menite sa te motiveze, sa-ti verse o lacrima pe obraz, sa te bucure sau sa te bage intr-o melancolie imensa. De obicei, acel mesaj este pe un fundal gen, rasarit, o femeie frumoasa sau unu` plin de tatuaje care trage o tigare. Bun, nu ca as avea ceva impotriva, dar daca nu vad 100+ poze in fiecare zi cu mesajele respective, nu pot dormi linistit. E plin ochi frate, nu mai vezi ceva interesant, doar mesaje inspirationale din partea unor copii de maxim 17 ani care si-au trait viata in cale`afara si nu mai au ce primi deja, parca-i vad cu nepotii de mana…
Pe langa jegu` de tumblr, vedem si pozele copiate de pe 9gag si puse sub emblema “demotivational.ro” sau ceva de genul… nu sunt fanul, de obicei cand pun o poza de pe 9gag, specific sursa si nu o ard pe “romaneste” sa inteleaga toti prostii. Daca te uiti pe 9gag inseamna ca ai un minim de bagaj, pentru ca acel site iti arata unele chestii pe care pana si FBI-ul incearca sa le ascunda. Nu ma credeti? Spaga voastra, site-ul ala e singura portita spre realitatea asta infecta, plina de manipulare si prostie.

Gata, sa lasam FB-ul pentru cei cu nevoie. Revenind la realitate, pot spune ca sunt intr-o stare extrem de buna din cauza vremii. De obicei nu credeam ca vremea imi poate influenta starea de spirit, dar se pare ca atata timp cat vad fete in fuste scurte, balerini si ochelari, imi creste placerea de a sta afara si de a privii “frumusetile” capitalei. Da, vremea buna scoate tot ce e frumos din casa. Sa nu mai zic de spartul semintelor in parc, pierdutul noptilor pe strazi si fotbalul pe unde apuci… gata cu “meteo`ul” negativ… a venit caldura 

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.