Star K-Pop, actor, model, compozitor, Sulli a fost gasită moarta la doar 25 de ani

Starul pop-ului sud-coreean, actor, model, compozitor  Sulli a fost gasita moarta la domiciliul ei din sudul Seoul, a declarat politia.

Tanara de 25 de ani a fost gasita dupa ce managerul ei a mers la ea acasa, in Seongnam, pentru ca nu a raspuns apelurilor telefonice ore in sir, a spus Kim Seong-tae, un oficial din cadrul departamentului de politie Seongnam Sujeong.

Kim a spus ca nu exista semne de joc nefast si ca politia nu a gasit o nota de suicid.

„Ancheta este in curs de desfasurare si nu vom face prezumtii cu privire la cauza mortii”, a spus Kim, adaugand ca materialele cu camerele de securitate de la domiciliul lui Sulli nu aratau semne de intruziune.

Intr-o declaratie trimisa reporterilor, SM Entertainment, agentia Sulli, a declarat ca moartea ei a fost „foarte greu de crezut si intristata”.

Numele legal al lui Sulli este Choi Jin-ri. A inceput cariera de cantaret in 2009 ca membru al trupei de fete „f (x)” si a jucat, de asemenea, in numeroase drame si filme de televiziune.

A fost cunoscuta pentru vocea feminista si pentru caracterul sau extrem de rar printre animatoarele din Coreea de Sud profund conservatoare. Ea a aparut recent intr-o emisiune TV si a vorbit despre reactiile online pe care le-a primit in ceea ce priveste stilul sau de viata.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.