Simt cum ma indepartez de anumite persoane

Persoane care faceau parte din viata mea de zi cu zi. Persoane cu care imparteam si ultimu` fum de tigare. Persoane cu care m-am certat din niste prostii, prostii care despart multe prietenii.
Acele prostii fiind : barfa, egoismul, parsivenia, imbecilitatea, ipocrizia, ironia, sarcasmul si lista continua….

Cateodata ma oftic, ma oftic pentru ca am asemenea prieteni si ca nu pot sa ma bazez 100% pe unul singur. Sa ii spun toate supararile mele fara sa se afle, sa barfesc cu el, sa nu ma cert cu el mereu.. vreau cam multe.

Cu relatia.. nici nu stiu ce sa mai inteleg din relatia care o am eu in momentul asta, cert e ca ma simt ranit si cu greu dispare acea rana adanca pe care mi-a provocat-o iubita mea. Cu toate astea, eu tot o iubesc si sper ca si ea imi impartaseste sentimentul.

Vacanta asta nu se mai termina, e prima oara in viata (cred) cand imi doresc sa incep dracului scoala mai repede. Probabil ca nu am iesit din casa si doresc sa socializez, sa fumez, sa beau, sa injur, sa scuip, sa urlu, sa ma prostesc.

Toate cacaturile astea le scriu pe la ora 5 dimineata..

..iar acest cantec, pentru iubita mea, care nu se deranjeaza sa puna un amarat de avatar cu noi doi, sau sa-mi arate ca ma iubeste lafel de mult cum o iubesc eu pe ea.
(nu sunt copil, vreau cum vor si altii)

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.