Senzatie de toamna

M-am gandit la postarea astain drumul meu spre casa, inghetand si suspinand in acelasi timp. Suspinand. dupa vremea aia calduroasa in care daca fumai o tigare nu iti ingheta mana. Am ajuns sa ma plang aproape in fiecare postare de trecerea verii.. deja v-am disperat cu chestia asta, dar nu am cum sa ma abtin. E pur si simplu imposibil frate.. e cea mai frumoasa perioada a anului. Eh, las asta la o parte trebuie sa gandim inainte, nu inapoi.

In curand vine balu`. In sfarsit, o fereastra, dupa atata scoala, plictiseala, monotonie, frig, dor Sa vedem cum e in Jukebox.. n`am ajuns pana acum pe-acolo dar am auzit ca e super localu`. Nu conteaza, atata timp cat am muzica, bautura, si pe ea.

Scoala incepe sa ma necajeasca. S-a terminat cu acel ceva nou. Deja cunosc toate rahaturile, deja nu mai sunt elevu` nou, deja am note, deja am absente, deja pauza e prea scurta si ora prea lunga, deja se programeaza tezele [futu`i !], dar, pe langa toate astea, deja se aproprie vacanta de iarna! Sarbatori, Revelion, alea alea.. o sa fie belea !

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.