S-ar imprumuta romanii de la un amanet in Bucuresti?

Amanet de incredere Bucuresti

Fluctuatiile curente ale ratelor in lei ii fac pe cei mai multi dintre romani sa se reprofileze in privinta imprumuturilor bancare, preferand calea mai scurta a unui amanet din Bucuresti. Expertii financiari constata faptul ca, spre deosebire de anii 2000, atunci cand amanetul era privit drept o optiune la care clientii apelau adesea din considerente de acordare rapida a banilor, amanetul este privit astazi ca o solutie mult mai rentabila, pe termen scurt, dar care se poate repeta fara niciun fel de problema ori de cate ori clientii resimt o perioada de colaps financiar. Aceasta casa de amanet a resimtit toate aceste fluctuatii la nivel de perceptie din 1997 si pana in prezent, cand Romero a deschis noul amanet in Bucuresti.

Scoring-ul clientilor impiedica acordarea de noi imprumuturi bancare

Atunci cand doresc sa contracteze un credit, fie si unul pe termen scurt, de nevoi personale, multi clienti ai Bancilor din Romania se confrunta cu raspunsul taios al consilierilor de credite: „nu sunteti eligibil pentru a contracta un nou credit”. Din pacate, multi clienti se afla in aceasta situatie, mai ales cei care incaseaza un venit mic, ce abia le acopera ratele existente. Solutia in cazul acestora, dar si al celor care pur si simplu nu doresc sa figureze in Biroul de Credit cu credite in desfasurare este un imprumut sigur si rapid de la Romero, singurul amanet din Bucuresti cu o istorie de peste 21 de ani in aceasta piata.

Reticenta romanilor in privinta imprumuturilor contractate de la un amanet s-au spulberat odata cu experientele traite pe cont propiu in urma amanetarii unor bunuri de pe urma carora au obtinut un folos material. Astfel, daca in cazul unui credit bancar beneficiarul poate ajunge sa fie executat de Banca, in cazul unui amanet din Bucuresti vorbim despre extinderea perioadei de lichidare a imprumutului in cazul in care clientii nu se incadreaza in termenul impus de societatea Romero.

Care sunt termenii impusi de un amanet din Bucuresti la acordarea imprumutului?

Fara doar si poate, in cazul unui amanet din Bucuresti, clauzele de acordare sunt total distincte fata de un imprumut bancar. Spre deosebire de o institutie bancara, o casa de amanet poate customiza conditiile de acordare a imprumutului, inclinand balanta in beneficiul clientilor care, in acest fel, nu sunt presati de riscurile aferente amanarii platilor. Pe de alta parte, relatia dintre Romero si clienti este una diferita, bazata pe un istoric de incredere de ambele tabere. In privinta termenilor, se poate spune doar ca un imprumut se poata contracta usor si rapid, atat timp cat dumneavoastra faceti dovada faptului ca sunteti posesorul bunului amanetat.

Sunteti in cautarea unei solutii de creditare in cel mai scurt timp? Amanetul Romero din Bucuresti este la dispozitia dumneavoastra cu o serie de servicii care va vin in sprijin in cele mai acute perioade financiare. Dincolo de conditiile transparente de acordare a imprumuturilor, la Romero veti fi intotdeauna intampinati cu atitudinea pozitiva a expertilor inclinati spre beneficiul clientilor.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.