Rezumatul pe anul precedent

Nu stau acum sa spun ca mi-am dat seama de unii prieteni, ca asa si asa, defapt, ma doare de cei care au fost degeaba si au mierlit-o cu mine sau viceversa. Traiesc in prezent si ma uit la viitor cu dezinteres total, deocamdata sunt inca pustan, tanar si cu pretentii mari din nimic. Nu mai pun asa mare pret pe tovarasi sau chestii. Stiu ca am putini, dar buni si de incredere. Atat e de spus despre ei, a da, inca ceva, tot respectul meu pentru ei, pentru ca nu m-am certat niciodata cu vreunu` dintre ei de atatia ani buni .

Vara. Oh doamne, ce mai vara ! E a 14-a oara cand o scriu, dar am ajuns unde am vrut de ziua mea: la Liberty Parade ! Plus ca am reusit sa stau pe la mare vreo 6 zile, unde am fost atat de liber incat nu`mi vine sa cred Acea libertate nu prea o mai ai in alta parte, in special la varstele astea mai mici. Dar, cert e, ca am facut tot ce am vrut in vara asta.

M-am mutat la alt liceu. Stiti bine unde am ajuns, profil mate-info, engleza aprofundata, chestii de genu`. Super tare, inca imi place la scoala, chiar ma mira, si o duc binisor. Absente foarte putine, note bunicele pe ici pe colo, 1 2 proaste ca nu am cum sa nu iau un 3 la ceva, tezele toate date, colegi calumea, am cu cine sa discut la pauza mai mereu. Ce sa mai zic, e exact ce mi-am dorit.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.