Reuniune dpa 24 de ani de cautare – Filmul Lost and Love merita o continuare

„Dragul meu, dragul meu, dragul meu”, a plans Zhang in timp ce il imbratisa pe tanarul de 26 de ani duminica. – Te-am gasit, fiul meu, fiul meu. „A fost predat in mainile tale, asa ca trebuie sa-l iubesti bine”, i-a spus Guo, cu vocea tremuranda, conform Times .
Rapoartele mass-media de stat sugereaza ca tanarul Guo va continua sa locuiasca cu cuplul care l-a crescut, dar isi va vizita des parintii natali. Tatal sau de nastere a spus ca nu are nicio rea vointa fata de cuplu, pe care il va trata acum ca „rude”, potrivit Guardianului .
„Astazi, Lost and Love are in sfarsit un final fericit”, a spus regizorul filmului din 2015, Peng Sanyuan, intr-un videoclip, de pe Times . Filmul s-a incheiat cu protagonistul, interpretat de renumitul actor din Hong Kong Andy Lau, nereusind sa-si gaseasca fiul. Dar „cineva ar putea avea nevoie sa faca o continuare”, pentru Post .
Guo a suflat toate economiile sale pe parcursul a peste doua decenii pe drum, ceea ce l-a gasit dormind sub poduri si cersind mancare, potrivit Xinhua . „Numai pe drum, am simtit ca sunt tata”, a declarat el pentru un ziar in 2015, pentru Post . „Nu am niciun motiv sa ma opresc [cautarea]. Si este imposibil sa ma opresc.”
In timp ce in cele din urma isi poate opri cautarea, Guo va continua sa ajute alti parinti cu sufletul la gura sa-si caute copiii disparuti printr-o organizatie pe care a fondat-o in 2012. The Post raporteaza ca a ajutat la reunificarea a cel putin sapte familii. Potrivit Xinhua, „politia a reusit sa localizeze peste 100 de copii rapiti … cu ajutorul unor indicii furnizate de Guo”.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.