Politicieni fara prea multa minte

Mircea Geoana, Crin Antonescu si ceilalti au semnat la Timisoara, pactul, evident pentru Timisoara. De pe umarul drept al lui Geoana rade Ion Iliescu si-i trimite bezele lui Hrebenciuc, aflat pe umarul stang. Vantu si Patriciu isi dau mana de pe umerii lui Crin Antonescu.

Consilierii rad de se caca pe ei de pe undeva din spate pentru ca probabil, tzin cu Basescu. Pai ce sa cautzi mai nene la Timisoara. Semnarea pactului intre Geoana si Antonescu la Timisoara a fost ca si cum ai rade la inmormantare. Ca si cum ai rupe cruci in cimitir.

Ca si cum te-ai pisha pe morminte. Ca si cum ai pune de un chiolhan la un mormant in care abia s-a pus mortul. Mircea Geoana si Crin Antonescu, ati uitat cumva de unde a pornit revolutia din 1989? Asta e grav. Luati, fratilor, lecitina. Concluzia e, oricum, clara. Consilierii lui Mircea Geoana voteaza cu Basescu si canta –

Prostanaci au fost, prostanaci sunt inca.
Si-or fi in neamul romanesc.
Ca rupti sunt ca din tare Stanga.
Prostanacii orisiunde cresc.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.