Organizati-va contactele

Organizati contactele in grupuri

Ai un grup de cluburi de lectura caruia trebuie sa-i scrii? Nu-mi pot aminti toate numele? Aici intra gruparea contactelor. Utilizatorii iPhone isi pot gestiona contactele grupate fie in iCloud, fie prin intermediul aplicatiei Contacts de pe Mac, utilizand functia Groups, care se sincronizeaza pe toate dispozitivele. Grupurile sunt perfecte pentru a trimite mesaje mai multor colegi, membrii ai familiei sau echipei saptamanale, fara sa va faceti griji de excluderea accidentala.

Selectati o lista implicita de contacte

Indiferent daca depindeti de Apple, de Google sau de serverul de e-mail al muncii dvs. pentru a stoca contactele, asigurati-va ca acestea sunt toate in acelasi loc. Pentru aceasta, alegerea unei liste de contacte implicite este un salvator de viata si o sa va ajute sa atenuati problemele cum ar fi numele duplicat, intrarile depasite si tulburarea de localizare generala in aplicatia dvs. de Contacte.

In aplicatia Setari iPhone, atingeti sectiunea Persoane de contact, apoi selectati Conturi implicite. Daca ati adaugat mai multe conturi pe iPhone, selectarea unei valori implicite va trimite toate contactele viitoare pe care le adaugati in contul ales. De asemenea, puteti exclude sectiunea de contacte din conturile stocate pe iPhone, selectand fiecare cont si debifand pictograma Contacte.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.