Obiceiuri ale persoanelor care au pierdut kilogramele cu succes

Iata cateva sfaturi legate de pierderea in greutate care va pot ajuta sa scapati de kilogramele in plus acumulate pe parcursul iernii. Toate provin de la persoane care au reusit in acest fel.

Mancati desert uneori

Suntem cu totii omeni, iar uneori aveti nevoie de desert! Ceea ce fac cei care au gasit solutia magica este ca mananca dulciuri in cantitate redusa, ocazional si doar dupa o masa sanatoasa. Cand mananci mai intai legume si proteine, esti atat de plin de lucrurile bune incat nu mai este loc pentru alte alimente. Si apoi, avand cateva muscaturi de dulce este de ajuns.

Impartasiti cu prietenii

Impartasirea alimentelor „rele” cu cineva drag va poate ajuta sa mancati mai putin. In felul acesta puteti tine situatia sub control.

Folositi cantarul cat mai putin 

Nu va cantariti in fiecare zi. Atat de multi oameni devin dependenti de cantar si pierd orice altceva in jurul lor. Se gandesc numai la el si devin stresati. De preferat este sa te cantaresti la inceputul calatoriei de scadere in greutate si apoi la cateva saptamani. Prin  cantarirea la fiecare cateva saptamani, va dati sanatatii mentale si emotionale iubirea de care are nevoie si prin stabilirea unor obiective mai mici – si bifand-le unul cate unul – veti fi mai fericiti cu progresul dvs. si va veti simti mai usor de manevrat.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.