Noile tendințe ale decorului floral pentru evenimente speciale

Noile tendințe ale decorului floral pentru evenimente speciale

Tendințele decorului floral se schimbă de la an la an, la fel și tematicile și amploarea evenimentelor. Cu toții ne dorim ca nunta, botezul sau petrecerea corporate pe care o organizăm să aibă loc într-o locație frumos decorată care să denote sentimente de bucurie și atenția la cele mai mici detalii.

Pentru ca decorul realizat din flori să arate impecabil este nevoie de anumite cunoștințe în materie de aranjamente, iar ajutorul unei echipe specializate este cea mai bună opțiune dacă vă doriți rezultate excepționale. Petrecerilacort.ro este cel mai bun exemplu când vine vorba de tot ce ține de organizarea evenimentelor. Experiența și profesionalismul cu care duc la bun sfârșit fiecare colaborare îi recomandă drept cei mai buni în domeniu.

Echipa de profesioniști este întotdeauna atentă la nevoile clienților deoarece decorul trebuie să le reflecte personalitatea. Astfel, decorul floral este ales în funcție de tematica (http://www.petrecerilacort.ro/inchiriem-decor-floral-de-nunta-si-botez/), dorințele și, bineînțeles, bugetul disponibil.

Nu în ultimul rând, petrecerilacort.ro ține cont și de tendințele actuale, astfel încât evenimentele asupra cărora își pun amprenta să rămână în memoria colectivă pentru mult timp.

Tendințe în materie de decor floral pentru anul 2020

• Stilul rustic

Florile de câmp, materialele naturale și decorul minimalist vor fi extrem de solicitate anul viitor. Majoritatea oamenilor încep să își schimbe viziunea asupra evenimentelor de amploare și le transformă în petreceri intime, restrânse, petrecute alături de familie și prieteni dragi.

Astfel, pe lângă diminuarea spațiilor și a listei de invitați și decorul suferă anumite modificări. Florile somptuoase, imperiale și impunătoare sunt înlocuite cu florile delicate de câmp, în timp ce în locul panglicilor imense se folosesc frânghii și recipiente realizate din materiale reciclate.

• Stilul pastelat

Romantismul unei perechi de miri poate fi cel mai bine reprezentat de gingășia florilor în culori pastelate. Cuplurile tinere care își unesc destinele aleg deseori ca decorul floral să expună personalitatea delicată și jovială a miresei, astfel încât nuanțele pudrate să acapareze fiecare colțișor al locației. Trandafirii în culori calde și blânde de roz și lila vor fi acompaniate de florile albe în buchete atent realizate pentru a decora mesele invitațiilor. Aceleași flori pot fi utilizate și pentru coronițele domnișoarelor de onoare, ori pentru a crea un panou floral ideal realizării fotografiilor.

• Cupole de flori

Deseori, evenimentele sunt organizate pentru a marca un nou capitol într-o poveste de dragoste (nuntă, botez, petrecere aniversară), iar astfel de povești își au inspirația în basmele pe care le citeam în copilărie. Nu este de mirare că tendințele în materie de decor floral pentru 2020 vor prelua o parte din atmosfera din Frumoasa și Bestia.

Florile în cupole sunt foarte căutate, acestea reprezentând rafinament și eleganță. Este un trend inovator și se pot personaliza astfel încât să reflecte tematica evenimentului.

Tendințele în materie de organizare și decorare pentru evenimente se schimbă de la an la an și întotdeauna apar idei mărețe, impunătoare și inovatoare.

Cu toate acestea, este important să colaborați cu o echipă de profesioniști care să țină cont de personalitatea voastră și cu care să decideți împreună ce vi se va potrivi cel mai bine. În acest fel, toate visurile dumneavoastră vor deveni realitate și veți avea parte de evenimente de neuitat.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.