Micile pretentii de la viata

Pretind de la viata urmatoarele:

Vreau bani. Da frate, chiar imi doresc bani… macar sa imi pot cumpara ceva de pufait pe fiecare zi. Mereu am probleme cu chestia asta.. si nu prea e vina mea.

Vreau o relatie, pe cineva aproape. Momentan am si e bine, dar de putin timp. Sa vedem ce imi rezerva viitorul… sunt optimist in legatura cu chestia asta.

Vreau sa scap odata de scoala. Nu exista copil normal la cap care sa nu fi spus urmatoarele: “M-am saturat de scoala! Vreau sa termin!” . Bag mana-n ce vreti voi daca nu e asa.

Vreau vara, caldura. Sa vina frate odata caldura aia “naprasnica” , care ne da pe spate si ne provoaca dependenta de bere rece si de ochelari de soare. Vreau sa transpir la 2 minute cum ies din casa din cauza soarelui ala “focos”.. vremea asta friguroasa si ploioasa ne-a dat peste cap mai pe toti.. nu poti face nimic la temperaturile astea spurcate…

Vreau sa ma ingras. Sunt prea slab pentru inaltimea mea si sunt conistient ca nu e normal ce se intampla cu corpul meu. Mi-e frica sa nu ma imbolnavesc dracu la ce “regim” am.. sunt un retardat cand vine vorba de mesele zilei…

Vreau la mare. Asta e una dintre cea mai mare dintre micile mele pretentii de la viata. Sa ma balacesc in apa aia sarata si rece, sa ma ia valu` , sa fiu muci de beat si sa nu-mi pese cum ajung la hotel, sa ma plimb zeci de kilometrii prin statiuni, sa ma plimb pe faleza, seara, cu iubita de mana…Vreau acolo… la mare si la Liberty Parade.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.