Michelle Obama incurajeaza studentii

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite ale Amercii, a oferit sprijin si cuvinte de incurajare pentru studentii din primul an care s-au indreptat spre facultate in aceasta toamna, „Sunt atat de multi oameni care cred in tine”.

In cadrul seriei „Primul gen” al Good Morning America, fosta prima doamna a facut o dezvaluirea a propriei experiente de cand a fost studenta in primul an pentru a exprima entuziasmul pe care il are pentru elevii si familiile lor.

„Sunt atat de mandra de tine deoarece ca si absolvent al unei facultati stiu ca in primul an nu este deloc usor „, a spus Obama. „Vreau sa stiti ca Barack si cu mine suntem mandri de tot si suntem nerabdatori sa vedem tot ce faceti pentru a absolvi.”

Obama a impartasit apoi provocarile si triumfurile pe care le-a inceput atunci cand a inceput colegiu la Universitatea din Princeton, indemnandu-i sa se „bage” pentru ca „sunt atat de multi oameni care cred in tine”.

„Acesti ani sunt o ocazie pretioasa pentru a descoperi cine sunteti si ce va place sa faceti, deci fiti curajosi”, a spus ea. „Asuma-ti niste riscuri. Faceti unele greseli si invatati din ele . „

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.