Materialele din care sunt confectionate mochetele asigura si durabilitatea acestora

Cele mai colorate mochete

Designul interior poate fi rapid reimprospatat odata cu schimbarea pardoselii, alegand pentru dormitorul sau biroul personal o mocheta in culorii vii, confectionata din materiale sigure si calitative, care sa ofere confort fizic si vizual celor care se relaxeaza in spatiul respectiv.

Alegerea tipului de mocheta nu este deloc facila, varietatea de texturi, cromatici si modele fiind extrem de extinsa. Insa inainte de a lua o decizie cu privire la tipul de pardoseala dorit, se recomanda punctarea nevoilor si preferintelor celui care doreste sa acorde o nota de actualitate spatiului locativ.

In acest sens, mochetele se distanteaza, in mod deosebit, din perspectiva traficului, existand pe piata mochete destinate traficului greu, care se adreseaza cu preponderenta spatiilor publice, holurilor din institutii, scoli, spitale etc, sau pentru trafic usor, in cazul dormitoarelor, living-urilor sau gradinitelor, acolo unde copiii isi petrec majoritatea timpului in conditii igienice.

Insa dincolo de aspectul estetic, mochetele trebuie alese in functie de materialele din care sunt confectionate. Succesul durabilitatii lor rezida din calitatea texturilor din compozitie, dar si de capacitatea lor de a-si mentine vii si intense culorile odata cu trecerea timpului si inregistrarea unui trafic semnificativ in camerele in care au fost montate.

Mochetele care alcatuiesc portofoliul magazinului online Floor Consulting (http://www.floorconsulting.ro/mochete/) sunt furnizate de producatori internatonali ca Balsan sau modulyss, care nu se abat de la materialele de calitate superioara in manufacturarea mochetelor pe care le distribuie pe toata suprafata Europei.

In cazul dormitoarelor se preteaza mochetele fine, comode, dar totusi atragatoare, cum sunt mochetele din lana din catalogul Floor Consulting. Acest tip de mocheta asigura protectia celor mici, fiind de asemenea o excelenta varianta de rasfat pentru baia personala, oferind experienta unui spatiu generos si prietenos.

Mochetele Floor Consulting confectionate din poliamida si polipropilena se preteaza excelent spatiilor in care se inregistreaza un trafic intens, oferind iluzia unui spatiu primitor, fiind potrivite pentru holuri ample, scari, camere de asteptare, sali de conferinta sau de protocol.

Mocheta pentru living

Mochetele din colectia BALTA & ITC Collection sunt confectionate din materiale durabile, care mentin materialul intr-o stare optima pana la de 3 sau 4 ani. Textura rezistenta din care sunt confectionate mochetele permite montarea lor in spatii cu trafic intens, fara a investi spatiul cu un aspect ponosit sau clasic, traditional, deoarece colectia este disponibila intr-o gama variata de nuante care satisface si cele mai pretentioase gusturi in materie de design interior.

Colectia DOMO, pe de alta parte, cuprinde mochete pretentioase, confectionate din texturi trainice, in categoria careia se regasesc mochete de birou, mocheta tratata pentru hotel anti – statica, mocheta ignifugata si rezistenta la socuri mecanice, dedicate cu preponderenta unui trafic mediu, greu sau sporit, datorita suportului textul deosebit de dens.

Mochete care asigura promisiunea durabilitatii trebuie sa aiba la baza texturi rezistente de poliamida, poliprepilena sau amestecuri de fire, pentru ca traficul care se intregistreaza zilnic in spatiul respectiv sa nu degradeze aspectul estetic al mochetelor. Tototdata, mochetele din lana sunt la mare cautare datorita aspectului lor prietenos, fiind deosebit de confortabile si versatile.

Acestea isi gasesc cu usurinta locul in dormitor sau baie, oferind experienta unui spatiu deschis si generos. Recomandarea specialistilor in design interior plaseaza focusul asupra colectiilor BALTA & ITC Collection si DOMO, mochetele din aceaste game fiind extrem de accesibile si la indemana datorita partenerilor care le pun la dispozitia publicului larg.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.