Mai e cam o luna

Se apropie anu` scolar. Luna Iulie a trecut imediat, fara sa-mi dau seama.. ce rahat.

Incepe scoala… bleah. Deja ma gandesc la somnul meu care va avea de suferit, la stresul pe care-l voi acumula, la tigarile fumate la posta, la materiile de cacat, la cheful lipsa si tot asa.
Bine ca e ultimul an. Nu-mi vine sa cred ca mai am o clasa apoi intru in Bac.. ce frica mi-e de examenu` ala de cacat. Matematica, in special, o sa ma dea peste cap. Trebuie sa invat, sa invat si sa invat… fuck !
Macar o sa fiu de dimineata, ca nu mai suportam sa ajung la 6 acasa, apoi sa nu mai am timp nici sa ies pe-afara cu cineva.. e prea urat. O sa fac niste cearcane pana`n gat, dar o sa merite.

Chiuluri, note proaste, teste, temele la romana, colegii idioti, ore nedormite, plictiseala, prea putin sport, mancare la pachet si facuta posta, 8 feluri de tigari fumate pe zi, vreme urata, iarna, ploaie, vant, haine urate si groase, esarfe, sepci, caciuli, manusi fara degete, cafele peste cafele,umbrele, casti cu muzica la maxim in timpul orelor, referate, directoare, barba-lata, zgarciti, bulangii, poponari, pokemoni, urate, nasoale, bunaciuni, balarii, betii in timpul orelor, dependenta de orbit, foame, sete, sevraj, misto-uri, dimineata, cancer, povesti, tovarasi, cunostinte, rugaminti, imprumuturi, smecheri, pampalai,  bgs, prea multe teme, uniforme oribile, carnet de elev obligatoriu, boboci, caterinca, banca incomoda, privitu` pe geam, holbatu` la tabla, nervi, cocalari, pixuri, creioane, caiete dictando, galagie, tipete, copii prosti…etc.

Cam din asta e alcatuita scoala, cel putin din perspectiva mea de dexazat.dezaxat Incepe… pacat ca nu mi-a fost dor niciodata.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.