Lansari de plite accesibile si eficiente in anul 2017

Fara doar si poate atunci cand ne gandim la intrebuinarea bucatariei noastre cat mai adecvat din punct de vedere al timpului si al activitatii, ne gandim la calitatea accesoriilor noastre, care trebuie sa aibe functii cu adevarat bune.

O plita incorporabila foarte ieftina si buna poate veni in ajutorul tau pentru prepararea diferitelor tipuri de hrana in cel mai scurt timp posibil, iar aceasta tinde sa fie inlocuitorul perfect pentru aragazul clasic, care pe deasupra mai necesita si un spatiu foarte mare pentru depozitare, un lucru care ti-ar putea creea foarte multe inconveniente.

Exista mai multe tipuri de plite, in functie de tipul de combustibil, materialul din care este alcatuita, panoul de control si specificatiile pot continua, insa pe tine cu siguranta te intereseaza acelea care pot fi usor de manevrat si de intretinut.

In acest caz, noi vrem sa iti propunem variante cu totul si cu totul bune care se gasesc acum pe piata la un pret cu adevarat peste asteptari.

Daca la hipermarket  unele modele au niste preturi care sunt destul de piperate, acum in mediul online ai posibilitatea sa achizitionezi modele cu totul si cu totul rasunatoare, functie de cantitatea de mancare gatita pe zi, numarul de membrii ai familiei pe care ii ai si nu in ultimul rand tipul de mancare pe care doresti sa il prepari.

Daca volumul de mancare este unul mare, atunci trebuie sa te orientezi fara doar si poate la o plita cu patru arzatoare, care sa te ajute sa prepari mai multe tipuri de sortimente culinare in acelasi timp.

Daca cantitatea de mancare preparata este una restransa, ce implica maxim doua persoane, atunci te poti orienta chiar si la plitele cu 2 arzatoare, care nu necesita nici mult spatiu si pot fi intretinute si mai usor.

Fie ca optezi spre un model, fie spre altul, noi dorim sa iti propunem alternative de luat in considerare care cu siguranta te vor impacta.

Plita Hansa BHEI30130010

Aceasta plita este alternativa ideala atat pentru cuplurile care locuiesc impreuna, cat si pentru studenti sau elevi, a caror activitate se desfasoara pe o perioada indelungata.

Cuprinde un numar de doua arzatoare, iar pozitionarea butoanelor este frontala, pentru o usurinta mai mare in utilizare.

Prezinta un indicator de caldura reziduala, iar materialul din care este conceputa ne ajuta sa ne gandim la o intretinere facila. Valoreaza doar 199 lei, iar daca este achizitionata acum din mediul online, vei beneficia de o  reducere de pana la 20%.

Plita Samus PS645GXS

La doar 365 lei, aceasta plita cu 4 arzatoare este dovada ideala de eficienta si design duse la urmatorul nivel.  Dispune de o functie de siguranta in cazul intreruperii sursei de alimentare si o putere suficient de mare a arzatoarelor astfel incat preparatele sa fie gata intr-un timp record. Usor de folosit si de curatat, aceasta plita este dovada bucatariilor practice.

 

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.