Jobul tine de cald

Afara s-a instaurat un semi-cancer, demn de hainele noastre cu gluga imblanita.
Deja ma gandesc la ce palton sa-mi cumpar sau daca sa raman la geaca… cliseu.

De obicei scriam cum se imbraca lumea, cum s-au ajuns iar la cizmele alea cu model de gaste si cum barbatii apeleaza din ce in ce mai mult la caciulile cu ciucurei sau stil ” 4 mother Russia! ” . Neah, s-a uzat prea mult chestia asta. Pot sa spun insa ca, deocamdata, nu sunt atat de scarbit de vremea asta. Inainte… deveneam depresiv, ma inecam in amintiri (da, la mare, pe sezlong cu tigari si bere la discretie), ascultam muzica si beam ceaiuri. Se pare ca anul asta nu sunt singurul care duce aceasta povara pe umeri. Am pe cineva alaturi sa-mi tina de cald.

Ma simt oarecum ciudat ca nu mai sunt elev. Stiu ca anul trecut imi faceam griji sa nu raman corigent, asteptam cu sufletul sub bereghata vacanta, stiam ca o sa urmeze cateva petreceri unde ma faceam zdrente si ma distram pe cinste. Acum, ma simt mai libertin, timpul trece repede, am alte planuri fata de anii trecuti si imi place foarte mult. Ma simt mai responsabil, mai matur. Se pare ca varsta isi spune cuvantul, chiar daca acum am mancat doar o felie de maturitate si mai am de infulecat ca sa ajung o persoana adulta in adevaratul sens al cuvantului.

Job-ul isi spune cuvantul. Imi permit sa fac anumite lucruri pe care parintii le vedeau inutile sau stupide (si ma simt al dracu`  de bine). Pot sa sun vreun tampit sa-i spun ” bai frate, hai sa bem o bere ” chiar daca e ora 2 dimineata si maine omul probabil se duce la facultate (nu ca mine, meh), pot sa ma uit la ce haine vreau, ca apoi sa urle maica-mea ca sunt urate/subtiri/material prost, ca nu imi mai pasa. Se pare ca e mai bine decat ma asteptam.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.