Iubirea nu e pentru public

Nu stiu cati dintre voi iubiti cu adevarat, nu stiu cat adevar exista in toate pozele si starile de pe retelele de socializare unde iubirea este mai raspandita ca nutella… Ma tot gandesc, oare eu nu mai iubesc ? Asa singur sunt ? Am ajuns la concluzia ca nu, chiar deloc ! Cel putin 90% din pustimea care isi declara dragostea nemarginita si nepretuita pe internet, intrerup orice relatie cu o simpla notifcare pe facebook “x is single”. Nu stiu ce vedeti voi asa frumos, prin fiecare poza cu voi, cu unul dintre voi, cu toti trei, insotita de o stare cat mai dulce si simpla (genericu` TE IUBESC), serios, sunteti penibili oameni buni !
Sa nu mai zic de cei care se indragostesc in fata monitorului.. acolo penibilul este adus la extrem. Un ecran de sticla va rezolva foamea de sentimente si nevoie de imbratisari, nicidecum o intalnire face-2-face unde vedeti cu adevarat ce fel de persoana vi se asterne pe masa. Dragostea lor pluteste prin toata reteaua, pana cand unu face o gluma proasta, tipa se supara si starea de pe facebook se schimba.
Noi trebuie sa aflam zilnic cat de mult se iubesc ei, cat de dulce e partenerul, ce bot dragut are, cat de frumos doarme, ce frumos se imbraca, cat de frumos paseste pe asfalt… e un must ! Nu se poate sa ratam o zi in care cineva mananca dragoste…
E normal sa pui poza cu persoana iubita, iti place si tie ce vezi acolo, dar exagerat sa pui 3 pe zi minim si 14 stari/ora.. macar de era un sambure de adevar acolo in relatia lor. Ajung sa cred ca pustii astia nu o sa mai aiba habar de dragostea adevarata, sau se va intampla dar nu o vor percepe cum am reusit noi, cei trecuti de pubertate..
Bineinteles ca aici vorbesc de copiii care au umplut scolile in aceste 2 zile de rahat (ma iau doar de vreme, pastele ma-sii de toamna), acei minunati pustani care ne urmeaza si care vor revolutiona lumea, mostenirea lasata de parintii lor care nu stiu cum sa le mai faca poftele, pentru ca ei vor prea multe incat sa se incadreze intr-o limita de bun simt, daca au habar de asa ceva, desi ma indoiesc.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.