iPhone 7 ramane un smartphone fabulos al marcii Apple

Daca esti unul dintre fanii Iphone si nu poti orice s-ar intampla sa renunti la aceasta marca, ei bine trebuie sa ai mare grija de telefonul tau, caci stim cu totii cat de scump este un asemenea gadget. Iphone 7 este unul dintre varfurile de gama si este un dispozitiv foarte performant care a depasit toate standardele de pe piata. Imbunatatirile pe care Apple le-a implementat pe Iphone 7 au starnit dorinta tuturor celor care asteptatau o evolutie a mai vechiului Iphone 6S.

Constructia unui iPhone 7Pe primul loc in topul aspectelor pozitive ar putea fi camera foto, una dintre cele mai bune de pe piata, care nu te dezamageste in nicio situatie, indiferent de conditiile de lumina. Culorile sunt foarte apropiate de natural, iar focusul este foarte rapid. Aceasta sta la fel de bine si la capitolul video, incat ai putea spune ca video-urile nu sunt filmate cu un telefon. Iphone 7 filmeaza 4K datorita imbunatatilor hardware pe partea de procesare.

Printre caracteristicile care il aseaza in topul preferintelor milioanelor de utilizatori se numara performanta. Telefonul se misca absolut impecabil, are un procesor foarte rapid care consuma foarte putina energie, spre deosebire de alte gadgeturi de pe piata.

Din fericire, odata cu noul Iphone 7 Apple a intrat in gasca producatorilor care au creat telefoane rezistente la apa. Asa ca fie ca vrei sa faci niste poze artistice sau pur si simplu esti mai neindemanatic si ti se intampla sa scapi telefonul in apa, nu e cazul sa te ingrijorezi. Un Iphone 7 rezista cel mult 30 de minute la o adancime de aproape un metru sub apa.

Acest nu lucru nu afecteaza calitatea ecranului, un alt punct tare al noului telefon marca Apple. Un display de Iphone 7 te ajuta sa surprinzi cele mai calitative imagini chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Acesta afiseaza culorile cu o claritate impecabila, incat nici nu simti nevoia de rezolutie full HD.

Beneficiile aduse de noul Iphone 7 fac din acesta unul dintre cele mai bune creatii marca Apple. Daca esti un fan al Iphone cu siguranta un Iphone 7 este un produs revolutionar care dispune de dotari spectaculoase. Designul minimalist se incadreaza si el in lista aspectelor inedite. Exceptand ecranul ireprosabil care nu trebuie sa fie inlocuit, un Iphone 7 vine cu o carcasa de doar 3mm grosime si un ecran de 5 inch in fata si 5 in spate.

In afara de versiunile deja consacrate Silver, Gold, Rose Gold, noul Iphone vine cu doua variante noi absolut superbe: Black matte si Jet Black. Acest membru al familiei Apple si-a depasit cu brio toti competitorii in ceea ce priveste performantele. Iphone 7 impresioneaza atat prin caracteristicile tehnice de care dispune, cat si prin designul foarte atragator.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.