Incepe scoala (so what?)

In sfarsit nu mai sunt in febra aia proasta de an scolar, de cautat rucsacul pentru carti si caiete, de orbecait dupa pixuri si alte chestii in stare buna, am scapat de toate astea, ziua de maine e o zi oarecare pentru mine si multi care au cei 12 ani de scoala in spate.

Am intrat, oarecum, intr-o nostalgie dubioasa. Vremea de astazi anunta inceputul toamnei grav de tot, iti este sila sa privesti pe geam parca, unde dracu a disparut caldura aia insuportabila, berea rece la discretie si bermudele ? Acum o saptamana muream la primul pas facut pe strada, dupa ora 12.. eh, asta e, vara anului 2017 a trecut, cea mai tare vara pentru mine.
Cand ma gandesc, maine o sa ies afara, cine stie cu ce treaba, si o sa vad cum misuna toti copii la uniforma si ghiozdane, cu mamica de mana si flori cat mai colorate pentru preafericita invatatoare sau diriginta, o sa ma simt foarte ciudat, prea maturizat, dar totodata ma simt mai bine, mai plin de sine, am trecut de copilarie…
Mai mult de jumatate din feed-ul meu de pe Facebook este plin de tristete, toamna, griji si scarba pentru scoala, ma amuza teribil, pentru ca asa am fost si eu anul trecut, pe o vreme mai frumoasa ce-i drept. Am uitat sa specific de cealalta parte a noului an, check-in-uri prin toate mall-urile si magazinele de imbracaminte, ne trebuiesc toale noi pentru a ne etala infatisarea la scoala, corect ?

Dar, odata cu venirea toamnei (aici exclud anul scolar), apar job-uri, apar evenimente EDM ca apoi sa vina sarbatorile, motiv de baute si voie buna.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.