În vizită la noul Lounge & Cocktail Bar Ganesha Caffe din Centrul Vechi

Pășind în deosebitul ambient al noului lounge bar Ganesha Caffe localizat pe Calea Victoriei 16-20, puteți schimba vibe-ul cotidian plin de agitație pe un cadru relaxant. Fiind un loc potrivit pentru relaxare alături de persoanele dragi, se pot servi diferite băuturi în funcție de cerințele acestora.

Cocktail Bar BucurestiDe la clasicele ceaiuri cu specific oriental, milkshake și soft drinks, până la clasicele cocktail-uri și long drinks, la cocktail bar Ganesha Caffe Victoriei se poate servi o gamă suficient de variată de băuturi.

Cu toate acestea, când oamenii aud de conceptul de lounge bar își imaginează un loc plictisitor pe care îl frecventează oamenii mai în vârstă.

În cazul în care clienții nu sunt convinși că pot alege să-și petreacă timpul liber într-un lounge bar și să-l favorizeze înaintea unui pub sau altui bar basic, Ganesha Caffe Victoriei dorește să prezinte câteva motive ce susțin acest lucru.

Ambianță mai bună:

În general, persoanele care aleg să viziteze un lounge bar au un temperament diferit de cei care preferă un pub. Oamenii dintr-un bar sunt acolo pentru a bea, iar acest lucru înseamnă de obicei că aceștia caută o atmosferă puternică, intensă, de petrecere.

Un lounge bar oferă o atmosferă mult mai elegantă, mai intimă, care vă permite să vă relaxați și să vă bucurați cu adevărat de experiență, indiferent dacă sunteți acolo cu prietenii sau singuri.

Mai mult confort:

Când vă aflați într-un bar obișnuit, nu există, de obicei, prea mult spațiu. De obicei, orice loc care rămâne disponibil este ciudat sau incomod. Acest lucru este conceput, de asemenea, pentru a menține oamenii în mișcare pentru a cumpăra băuturi. Niciunul dintre aceste lucruri nu este foarte favorabil pentru a avea o seară relaxantă.

Aceasta este o diferență cheie între pub-uri și un lounge bar precum Ganesha Caffe Victoriei. Un lounge oferă întotdeauna scaune atractive, moderne și spațioase, astfel încât să vă puteți desfășura și să stați confortabil pentru perioade mai lungi de timp.

Narghilea disponibilă:

Stând confortabil și împărțind o narghilea cu aroma preferată alături de prieteni este un alt avantaj major pentru alegerea unui lounge bar.

Lounge bar-urile cu narghilea precum Ganesha Caffe Victoriei sunt incredibil de populare și, chiar dacă nu ai mai fumat niciodată, nu te vei simți străin locului. Proprietarii și personalul au întotdeauna cunoștințe despre cele mai bune combinații de arome și chiar te pot ajuta să-ți alegi una dacă este o noutate pentru tine.

Deoarece un cocktail bar atrage tipologii de oameni deosebiți și unici, în cadrul Ganesha Caffe se poate găsi o mare concentrație de tineri singuri, fie cupluri, fie diferite persoane interesante. Oportunitatea de a configura aroma unei narghilea, dar și estetica sofisticată din jur sau crearea cocktail-ului perfect pot ajuta la formarea unor conexiuni semnificative. Ganesha Caffe Victoriei este locul potrivit pentru a vă relaxa, pentru a socializa, dar și pentru a forma conexiuni aparte cu persoanele cu care alegeți să vă petreceți timpul.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.