Gal Gadot a vizitat un spital pentru copii imbracata ca Wonder Woman

Gal Gadot, celebra protagonista a fimului “Wonder Woman”, a decis sa faca un gest de marinimie vizitand Spitalul de Copii Inova din Annandale, Virginia, oferindu-le atat copiilor cat angajatilor spitalului o adevarata surpriza.

Actrita a decis sa fie imbracata chiar in costumul care a consacrat-o, si anume in costumul personajului jucat de aceasta in film, “Diana Prince, printesa femeilor amazon din Friday. Ea a intrat in contact atat cu personalul spitaluilui cat si cu pacientii si acestia pareau mai mult decat bucurosi de faptul ca au fost vizitati de Wonder Woman.

 

Surpriza a fost imbratisata cu drag si cu respect chiar de doctorii spitalului, acestia facandu-si gandurile publice la adresa acestui gest din parte actritei pe site-urile de socializare: „Multumesc Gal Gadot pentru ca ne-ai vizitat. Esti o adevarata Wonder Woman. Copiilor le-a placut… si la fel si personalului”,a scris dr. Lucas Collazo pe pagina sa de Twitter , „Draga Gal Gadot, va multumesc foarte mult pentru ca ati vizitat pacientii si colegii mei de la #InovaChildrensHospital. Data viitoare, puteti alinia vizita dvs. cu programul meu de apeluri? Cu dragoste, #SuperFan.”, a declarat Patty Seo-Mayer oficial tot pe pagina de Twitter.

Aceasta vizita a adus bucuria si respectul multor fani de-ai actritei care au decis sa scrie pe paginile personale de acest gest minunat al actritei.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.