Facilitarea cautarilor cu Siri

Nu sunteti singurii care se lamenteaza in mod silentios atunci cand petrece timpul cautand prin aplicatia de Contacts pe iPhone sau pe alt dispozitiv iOS, acea persoana pe care abia v-o amintiti, dar de care aveti nevoie pentru o anumita treaba. Lucrurile se agraveaza numai cand va dati seama ca informatia despre ei in telefon este incorecta sau salvata incorect.

Indiferent ca sunteti in cautarea unui coleg, unui client, unei cunostinte sau unui prieten pierdut de mult timp pe care l-ati intalnit la o petrecere, este util sa pastrati o ordine in lista dvs. de contact. Si tocmai ati putea gasi ca aplicatia Contacts este mult mai puternica atunci cand va faceti timp sa profitati la maximum de ea. Iata cum.

Adaugati mai multe informatii de contact

Completarea informatiilor de contact dincolo de numele, e-mailul si numarul de telefon al unei persoane poate parea o depasire, dar acest lucru poate face din Siri un instrument mai puternic atunci cand vine vorba de conectarea cu oamenii. Introducand adresele oamenilor, poreclele, numerele de telefon si ce fel de relatie aveti cu ei, puteti sa-i cereti lui Siri sa faca lucruri cum ar fi „suna-l pe fratele meu” sau „spune-i iubitul meu, am intarziat”.

Adaugarea informatiilor despre adresele de contacte faciliteaza si intelegerea timpului necesar pentru a ajunge la informatiile prietenilor prin rugarea lui Siri in loc de a cauta in aplicatia dvs. Harti sau, mai rau, de a cere prietenului dvs. sa va reaminteasca.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.