Din scenariul unei nunti perfecte nu trebuie sa lipseasca o ceasca de espresso

Cati dintre dumneavoastra nu si-au dorit (sau isi doresc) sa se bucure pe parcursul celei mai frumoase zile din viata lor de o ceasca de espresso aromat si consistent? Iti ridica starea de spirit cand simti ca obosesti, te incalzeste intr-o zi rece si te ajuta sa treci prin situatii incomode. Are toate calitatile unui partener perfect, dar, din nefericire, in unele momente suntem privati de libertatea de a-l savura in tihna. Totusi, nu putem juca rolul mirelui sau miresei, ceea ce inseamna ca trebuie sa fim fresh si energici pe intreaga intregii zile. Iata cum puteti sa includeti iubitul espresso in scenariul nuntii voastre, astfel incat sa puteti sarbatori fericirea alaturi de toti invitatii si lucrurile pe care le iubiti cel mai mult!

Creati un coffee bar

Un coffee bar la nunta va asigura un moment minunat pentru toti cei invitati. Tipul de open bar pe care il alegeti pentru oaspeti este total la latitudinea dumneavoastra. Una dintre cele mai recente tendinte la nunti este conceptul de coffee bar, unde oaspetii pot obtine un impuls energetic rapid pentru a-i mentine energici toata noaptea. Daca alegeti sa aveti unul la propria dumneavoastra nunta – si daca sunteti un adevarat iubitor de cafea, veti avea la dispozitie multe idei creative pe care le puteti incorpora.

Pentru inceput, veti avea nevoie de un aparat de espresso care prepara o cantitate mare de cafea. Totusi, chiar daca aparatul nu poate satisface toate comenzile, nu va faceti griji. In fond, nu toti invitatii vor da buzna sa se infrupte din deliciosul espresso, iar aparatul face fata cu brio oricarei situatii, asa ca nu exista pericolul de deteriorare. Invitatii se vor indragosti iremediabil de aceasta surpriza! Pentru un efect inedit, puteti crea un cadru de film, rugand DJ-ul sa aleaga muzica jazz pentru zona coffee bar-ului, acolo unde se afla canile personalizate cu accente de boabe de cafea. De asemenea, puteti accesoriza fiecare ceasca de espresso cu boabe de cafea vrac depozitate individual in saculeti transparenti, pe care acestia ii pot lua acasa. Pe langa un gest inedit va veti dovedi si practici, fiindca boabele de cafea si implicit cafeaua actioneaza asupra mirosurilor neplacute.

Daca oaspetii dumneavoastra va seamana, adica sunt la fel de impatimiti dupa aroma ametitoare de espresso, atunci si ei vor aprecia cu adevarat coffee bar-ul. Lasati-i sa pastreze canile personalizate daca alegeti sa le utilizati si sa le amplasati langa coffee bar. Borcanele de sticla sunt excelente pentru depozitarea boabelor de cafea si, de asemenea, genereaza mari avantaje pentru oaspetii aflati nunta. Umpleti-le cu boabe de cafea si puneti-le pe fiecare masa pentru ca toti prietenii si familia dumneavoastra sa se bucure de o aroma tare si intensa cu ocazia unei zile unice si deosebite.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.