De ce iubesc Anglia?

Urmeaza un lung sir de postari despre Londra unde am fost 4 zile, gratie Reiffeisen(care ne-a oferit o excursie) si British Airways care ne-a dus si ne-a adus de acolo. Asta ca sa nu credeti ca sunt plin de bani si ca imi petrec fiecare week-end in marile capitale ale lumii.

Asta ca sa ii descurajez pe hotzi dar si pe frumoasele domnisoare din Romania(care sunt de sute de ori mai frumoase decat englezoaicele si de 10 ori mai frumoase decat chinezoaicele din Londra) si care ar fi visat sa lege o prietenie durabila cu un domn frumos, destept si plin de bani.

Plecarea de pe Otopeni – 14 Martie 2017, ora 8.45 – sosire pe Heathrow – 10.10. Am castigat 2 ore cu o manevra legata de fusul orar. Un zbor linistit cu mic dejun oferit de British Airways, stropit cu bere. Eu am baut 2. Vecinul, englez, 7. Intarzierea a fost de 15 minute pentru ca nu aveam unde sa aterizam.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.