… da`Giulio

Am inceput sa frecventez o pizzarie nu departe de mine, mai exact da`Giulio. Pare mai mult o cafenea si cam toti clientii prefera sa consume bauturi alcolice si sa fumeze undeva la caldura si cu muzica buna. Si e deschis pana la 11 sau 12 in fiecare zi parca.. daca nu cumva e non-stop pentru ca niciodata nu am avut interesul sa ma uit la program. Nu eram sigur nici in privinta numelui, si credeam ca se scrie in alte 3 feluri (Google saved me).


Ziua de azi.. plictisitoare, chiar trista. Borac s-a tirat acasa cand eu sforaiam si m-a lasat singur. La nici 15 minute de la plecarea lui m-a sculat tata din somn sa-mi spuna ca trebuie sa ma duc la Stefan cel Mare sa iau un pachet. Futu`ma in gura nu am reusit sa dorm o ora intreaga si tu ma trimit la balamuc!? Prost am fost ca am insistat cu o seara inainte, macar primesc o mica spaga ^^. Ajuns acasa, ma vad fara nicio ocupatie si decid sa ma asez frumos la calculator si sa imi ocup timpul liber. Nici 1 ora nu a trecut ca deja muream de plictiseala si voiam cu disperare sa ies afara sa fac orice, numai sa nu mai stau in casa. Salvatoru` meu : Stoica. Hai la 109, hai la da`Giulio (intre timp a aparut si Laur). Ok, haide. Fiecare isi comanda ceva diferit… eu ceai fierbinte ca numai pot de gat si nas (da, am racit fara sa-mi dau seama si chiar in momentu` asta consum ceai la greu), Laur un expresso sa il scoale din morti si Stoica o ciocolata calda (tipic). Radem, glumim…. platim. Si atat.. te asteptai la mai mult ? Sorry, nu mai am ce.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.