Cum sa-ti faci genele sa creasca mai repede

Specialistii in beauty releva cum sa-ti faci genele sa creasca si, socant, exista mai multe lucruri diferite pe care le poti face pentru a incuraja cresterea naturala a genelor tale.

Vizitati-va medicul dermatolog
Va trebui sa faceti loc in programul dvs. pentru programarea la medicul dermatolog. Acest lucru este important mai ales daca simtiti ca respectiva crestere nu este normala sau daca observati pierderi ale genelor.

Curatati-va pleoapele
Multe conditii diferite ale pleoapelor pot provoca infectii sau accentuarea genelor, ceea ce ar putea duce la pierderea lor. Asadar, pastrarea machiajelor curate poate impiedica acest lucru sa se intample.

Latisse
Formularea initiala a Latisse a fost initial destinata pacientilor cu glaucom – nu pentru cresterea genelor – dar cresterea nedorita a genelor a fost un efect secundar neasteptat. Functioneaza datorita unui ingredient numit analog de prostaglandina, care genereaza gene mai lungi, mai pline, mai groase si mai intunecate. Cu toate acestea, aceasta necesita o reteta si pot exista unele efecte secundare. De fapt, stimuleaza pigmentul in ochi si in pleoape.

Aplicarea unui ser
Unele dintre serurile de gem de pe piata functioneaza. Produse precum RevitaLash si Lashfood stimuleaza foliculul pentru a provoca cresterea genelor – unele lucreaza mai repede decat altele.

Inlaturarea machiajului
Este deosebit de important sa inlaturati machiajul inainte de culcare intocmai datorita acestui motiv. Inainte de a va culca, indepartati usor machiajul cu un produs de indepartare a machiajului ochilor sau cu un produs de curatare pentru a va mentine genele puternice si sanatoase.

Luand o pauza de la extensii
Exista o avertizare pentru asta. Cu toate acestea, daca acestea au un finish neprofesional si ne-igienic, acestea ar putea deteriora genele tale naturale. Daca obisnuiti sa utilizati gene false, este timpul sa gasiti un nou studio si sa faceti o pauza de la artificii de infrumusetare.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.