Cum sa pierzi kilogramele usor, fara sa te stresezi prea mult

Iata cateva lucruri pe care le puteti face pentru a scapa de kilogramele in plus foarte rapid, fara sa fie cazul sa depuneti un super mare efort sau sa va stresati cu aceasta problema. Pana la urma, oscilatiile de greutate sunt normale si nu sunteti singura persoana care se confrunta cu o asemenea situatie.

Incercati lucruri noi, cel putin o data

Puteti incepe prin a incerca noi exercitii, care sa va mentina motivati si care sa va faca sa va simtiti foarte bine. Lasati rutina deoparte si alaturati-va unui grup de prieteni cu acelasi scop.

Efectuati modificari lent

Exista o multime de oameni care esueaza, deoarece considera ca este atat de greu sa faca acest lucru. Cred ca este bine sa eliminati incet alimentele proaste si sa introduceti alimente sanatoase pas cu pas la un moment dat. E important sa va gasiti ritmul si sa luati lucrurile treptat.

Ramaneti social

Cred ca o viata sociala robusta este importanta pentru sanatatea mintala. Este important sa va planificati activitatile astfel incat sa aveti timp de orice. Iesirile cu prietenii sau alte activitati nu trebuie sa fie neglijate, insa, pe de alta parte, trebuie sa va respectati programul de antrenament. Cu un plan bine pus la punct puteti reusi.

Scrieti obiectivele

Nu trebuie doar sa va atingeti obiectivele in cap – puneti-le pe alb si negru si faceti referire la acestea deseori. Gandurile se ratacesc pe masura ce ne consumam in viata de zi cu zi, iar aceste obiective se pot gasi in spatele mintii tale.  Cand ati scris un scop, acesta devine adevar si ceva pe care sunteti mai inclinati sa vi-l amintiti. In plus, daca-l pastrati undeva vizibil, il veti vedea in fiecare zi si va deveni o amintire constanta.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.