Cum sa economisiti bani cand aveti un copil la facultate

Incepeti mai devreme.

Cu mult inainte de liceu, discutati serios cu copiii dvs. despre costurile si finantarea copilului la facultate. Aceasta ar trebui sa fie o parte esentiala a educatiei de baza, a cheltuielilor, a economisirii si a datoriilor. Daca doriti sa stabiliti obiective realiste, anul liceului poate fi prea tarziu pentru a avea aceste conversatii.

Incurajeaza actiunea.

Chiar daca sunteti suficient de norocosi pentru a putea acoperi intreaga educatie a copilului dvs. – dar mai ales daca nu sunteti – solicitati sa deschideti un cont de economii si salucreze jumatate de norma pe timpul verii pentru a acoperi o parte din costuri (carti, cheltuirea banilor si altele asemenea). Oferind tinerilor o intelegere a valorii muncii. Studiile multiple arata ca tinerii sunt saraci in cunoasterea financiara.

Adevarat prestigiu.

Insista asupra colegiilor pe care tu si copilul tau le poti permite.

Creati obiective.

Faceti un acord cu copilul dvs. ca absolvirea cu datorii minime este un obiectiv important.  Nu toata lumea are avantajul unui expert in finante personale din familie.O educatie de inalta calitate, de inalta datorii, este inca posibila pentru majoritatea familiilor de clasa mijlocie care iau deciziile corecte. Nu lasati copiii dvs. sa plateasca mai repede si puneti restul pe un card de credit. Iti multumeste pentru asta mai tarziu.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.