Cum sa cuceresti un barbat pe email, mess sau Facebook

Un aparent banal fragment dintr-un email, trimis de o femeie, din greseala, nu unei bune prietene cum ar fi dorit, ci unui barbat necunoscut. Un punct de pornire pentru o analiza, paradoxal, recomandata barbatilor, desi cartea le este teoretic interzisa, a mintii unei femei. Cam asa se desfasoara „actiunea” cartii….
El n-ar fi stiut niciodata ca momentul acesta unic in care poate sta linistit, band o bere, uitandu-se la meci, stiindu-se iubit, asteptand celalalt moment, fabulos, in care ea va fi zambit, multumita, dupa o partida de sex, acel moment a fost planificat cu mult timp inainte pe baza unor principii. Cu mult timp inainte de a se naste el. Si, mai grav, cu mult timp inainte de a se naste ea. Ea care nu stie aceste principii dar le aplica. El, care de acum le stie pentru ca le-a gasit in carte dar e neputincios in fata lor.
Cum cucereste o femeie un barbat pe internet? Aplica aceste principii : al reciprocitatii(dai, primesti), al raritatii(pleci, nu mai pupi), al contrastului(mai sunt si altii), al excitatiei(nu stii ce pierzi), al confuziei(ai gresit cu ceva?), al completarii(putem repara impreuna). 

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.