Cum alegem un frigider ieftin si bun?

Vremuri noi, obiceiuri vechi. Iata ca a venit momentul sa renunt la vechiul frigider pentru ca batranul nu-si mai face treaba cum trebuie. Asa ca nu demult mi-am cumparat un frigider ieftin de aici.
Desi internetul iti pune la dispozitie numeroase surse de cautare, toate informatiile sunt imprastiate pe diverse site-uri, dar am reusit sa-mi gasesc intr-un singur loc ce-mi doream.

Cautam un frigider ieftin care sa aiba neaparat un congelator cat mai mare, o mica problema pe care o aveam cu cel vechi, niciodata nu era suficient spatiu de depozitare a legumelor, mai ales ca imi place sa congelez legume pentru iarna.

Asadar, am ales sa cumpar frigiderul Indesit pentru ca mi-a oferit cele mai multe avantaje. Pe langa faptul ca era perfect pentru locul in care planuiam sa-l pun, autonomia acestuia este de 24 de ore fara vreo sursa de alimentare ceea ce mi se pare incredibil de bine.

Sistemul de dezghetare automat m-a ajutat foarte mult, avand in vedere ca unele frigidere nu au acest lucru. Volumul frigiderului este cu mult peste medie, iar congelatorul are 70 de l.

Consumul de energie redus si faptul ca este silentios, a fost o adevarata usurare mai ales ca la vechiul frigider simteam in permanenta ca functioneaza pentru ca scotea un zgomot destul de puternic, pe cand cu acest frigider, uit efectiv ca exista in casa.

Imi place foarte mult compartimentarea, faptul ca am 2 lazi de legume, sistemul antebacterian dar si faptul ca pastreaza legumele proaspete mai multe zile la rand.

Sistemul de racire functioneaza foarte bine, mai ales pe timp de vara, cablul este suficient de lung pentru a-l conecta la ce priza doresti din bucatarie.

Este foarte usor de curatat, nu raman pete sau urme pe el, iar cand vine vorba de curatarea acestuia, imi ia foarte putin timp.

Pretul este accesibil in comparatie cu alte frigidere, eu l-am gasit la oferta si pot spune ca isi merita din plin banii, asa ca dupa o perioada de utilizarea a acestuia m-am hotarat sa achizitionez si o extragranatie pentru a beneficia in continuare de el.

Un frigider ieftin nu inseamna un frigider slab calitativ, din contra, in ceea ce priveste frigiderul Indesit, consider ca un frigider ieftin mi-a indeplinit toate dorintele si mi-a depasit asteptarile in ceea ce priveste functionarea si utilizarea lui.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.