We come, we rave, we love.

Swedish House Mafia – Sebastian Ingrosso / Axwell / Steve Angello

S-a vazut clar diferenta dintre un eveniment la care platesti 30 ron si unul la care platesti 100 ron.
Sonorizarea a fost incredibila, spectacolul de lumini, laser, fum etc a fost pe masura invitatiilor, iar muzica… mai bine de atat nu cred ca se putea.
Arty ne-a facut un warm-up incredibil (thing called love, concrete angel, walking alone), ne-a bagat in priza cu prima piesa. Claritatea sunetului a fost superba, am auzit niste piese pe care numai in casti aveam cum sa le aud.. o diferenta MARE, am innebunit din primele 5 minute.

INTRO

Abia ajunsesem la bar, nu mai puteam de sete plus ca eram extrem de ofticat ca nu existau tigari la vanzare (cel mai mare minus, in afara de toaleta AFARA), cand a inceput lumea sa tipe, aplaude, urle, ma panicasem, nu voiam sa pierd INTRO-ul lor.. cand ma uit la scena, copertina era in pozitie…. the 3 dots. Oh doamne, trebuie sa ajung in fata !! Mi-am facut loc cu 1 pahar si 2 doze cat mai simtit cu putinta, chiar daca ceilalti sunt rupti de realitate cand trec ampulea sa se duca in durerea lor, am ajuns la grup… telefonul sus, camera pregatita… PLAY.

Un set incredibil, nu se poate descrie in cuvinte… am fost martor la un eveniment extraordinar, un vis indeplinit. De 4 ani ma tot uitam la clipuri si ma gandeam daca o sa-i vad vreodata. Cand am auzit ca o sa se desparta, am ramas socat. Cum… nu ajung sa-i vad niciodata pe toti 3 ? Gata cu SHM ? … mereu eram trist cand le ascultam piesele. Apoi, printr-o minune, aflu ca ne viziteaza, la Romexpo. Nu am crezut prima oara, am cautat 2 ore toate stirile posibile sa fiu sigur ca este adevarat. Cand m-am convins, am stiut ca o sa fie nebunie !!!

OUTRO

Setul a durat vreo 2:30 h , prea putin pentru noi insa.. mult prea putin. Daca se putea si 10 ore, ca tot nu plecam de-acolo, stateam pana cadeau toti 3 de la pupitre. That was something called… once in a lifetime experience.
Finalul ne-a daramat total… nu ma credeti ? Convingeti-va singuri.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.