Cine L-a Tradat Pe Ponta Si Cand Demisioneaza

-Sorine, vezi ca ai crescut la san un sarpe. Il am pe Popa si Popa vrea sa te ingroape ca sa scape. O sa faci puscarie, Sorine, hahaha, rase galgait presedintele, evident bine-dispus.
-Traiane, stiu. Am aflat. Ce facem? Ne stim doar de-atata vreme. Mai tii minte cand ne-ascundeam prin parcari de Nastase?
-Da-mi-l pe Geoana, Sorine si nu raman nici fulgii din el. Si pe tine sa nu te mai vad.
-Bine, Traiane.

 

Cu 78 de zile, Mihai Razvan Ungureanu a avut cel mai scurt mandat de premier din istoria recenta a Romaniei. Guvernul MRU a fost dat jos de Parlament, lucru pe care presedintele nu l-a uitat. Recordul lui Ungureanu are toate sansele sa fie batut de Victor Ponta. Acuzatiile de plagiat care ii sunt aduse premierului (al carui indrumator la teza de doctorat a fost Adrian Nastase) au ajuns direct in presa internationala, fiind preluate de AFP sau Reuters.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.