Cine L-a Tradat Pe Ponta Si Cand Demisioneaza

-Sorine, vezi ca ai crescut la san un sarpe. Il am pe Popa si Popa vrea sa te ingroape ca sa scape. O sa faci puscarie, Sorine, hahaha, rase galgait presedintele, evident bine-dispus.
-Traiane, stiu. Am aflat. Ce facem? Ne stim doar de-atata vreme. Mai tii minte cand ne-ascundeam prin parcari de Nastase?
-Da-mi-l pe Geoana, Sorine si nu raman nici fulgii din el. Si pe tine sa nu te mai vad.
-Bine, Traiane.

 

Cu 78 de zile, Mihai Razvan Ungureanu a avut cel mai scurt mandat de premier din istoria recenta a Romaniei. Guvernul MRU a fost dat jos de Parlament, lucru pe care presedintele nu l-a uitat. Recordul lui Ungureanu are toate sansele sa fie batut de Victor Ponta. Acuzatiile de plagiat care ii sunt aduse premierului (al carui indrumator la teza de doctorat a fost Adrian Nastase) au ajuns direct in presa internationala, fiind preluate de AFP sau Reuters.

Momentan nu exista comentarii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.