Ceaiul negru te poate ajuta sa slabesti

Daca incercati sa scapati in greutate, sa savurati ceaiul negru ar putea ajuta.

Cercetatorii de la Universitatea din California din Los Angeles au efectuat recent un studiu pentru a determina diferenta in beneficiile pentru sanatate dintre ceaiul verde si ceaiul negru.

Ceaiul verde este deseori creditat cu beneficiile sale pentru pierderea in greutate, dar cercetatorii au descoperit ca ceaiul negru poate avea, de asemenea, un efect de slabire asupra taliei tale.

Studiul, care a fost publicat in Jurnalul European de Nutritie, a analizat in mod special patru grupuri diferite de soareci, descompuse dupa tipul de dieta consumat. Unii consumau de asemenea extracte de ceai negru, in timp ce altii consumau extracte de ceai verde.

Dupa patru saptamani, oamenii de stiinta au descoperit ca soarecii care au consumat ceaiul negru au pierdut la fel de multa greutate ca si cei care consumau ceaiul verde. Ambele grupuri aveau, de asemenea, mai multe bacterii asociate cu masa corporala slaba in intestin decat cea asociata cu obezitatea.
„Noile noastre descoperiri sugereaza ca ceaiul negru, printr-un mecanism specific prin microbiomul intestinal, poate contribui, de asemenea, la o buna stare de sanatate si la o pierdere in greutate la om”, a spus Susanne Henning, unul dintre cercetatorii studiului.

Asadar, acum aveti mai multe motive sa va bcuurati de cateva pahare de ceai negru.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.