Cea mai buna perioada in care sa cumperi laptopuri

Nimic nu e mai deranjant decat sa vezi laptopul pe care l-ai cumparat cu o luna in urma la un pret destul de mare ca este acum redus cu 25% sau poate chiar mai mult. Sau vom lua exemplul cu Dell, care dupa ce a lansat XPS 13 nu a mai durat foarte mult timp, cel mult cateva luni, si au adus pe piata un model mult mai performant, ceea ce a condus la o scadere de pret destul de mare pentru XPS 13.

Ai nevoie de laptop acum?

Cea mai buna perioada pentru a cumpara un nou laptop este atunci cand chiar ai nevoie de unul. Daca laptopul actual ti s-a stricat, ai nevoie de mai multa performanta pentru munca sau jocuri, sau e primul laptop pe care i-l cumperi copilului, atunci nu exista prea multe motive sa intarzii achizitia. Cu toate acestea, daca ai un laptop asupra caruia timpul si-a spus cuvantul si planuiesti sa-l schimbi in viitorul apropiat, poti sa economisesti bani sau sa beneficiezi de o tehnologie mult mai buna cu putina rabdare.

Despre Macbookuri

Apple aduce imbunatatiri gamei lor de laptopuri o data pe an, desi compani nu lanseaza toate noile sale modele in acelasi timp sau nu urmeaza un anumit program dupa care se ghideaza. Ultima oara cand au fost aduse imbunatatiri s-a intamplat in luna iunie a acestui an, iar acum toate Macbookurile folosesc procesoare Intel de generatie a 7-a.

Lansari de laptopuri si reduceri

Marii producatori de laptopuri se folosesc de trei perioade importante ale anului pentru a produce laptopuri si a le pune spre vanzare, iar acestea sunt:

  • perioada de dinaintea inceperii anului scolar – din iunie si pana in august;
  • perioada sarbatorilor de iarna – din septembrie pana in decembrie;
  • inceputul primaverii – din februarie pana in aprilie;

In timp s-a observat ca cele mai bune oferte la laptopuri au aparut fie in lunile iulie – august, fie in noiembrie – decembrie, care sunt si perioadele in care se fac cele mai multe cumparaturi. Pentru a fi siguri de alegerea facuta, consultati ghidul de achizitie de pe celmaibunlaptop.ro.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.