Ce tipuri de camere de supraveghere ne propun producatorii in 2017?

In urma cu ceva timp nu se putea vorbi despre o parere generala indoielnica asupra sigurantei cetateanului. Totusi, in acest moment lucrurile tind sa capete turnuri destul de negative, dat fiind faptul ca numarul de crime, jafuri, inselaciuni si alte fraude a crescut covarsitor in ultimii ani, iar atat proprietarii de imobile cat si patronii de firme trebuie sa mizeze pe diferite solutii de protectie a propriilor bunuri.

Asta face ca numeroase modele de camere profesionale pentru supraveghere sa fie gasite in diferite magazine, hipermarketuri, case, impreuna cu un sistem de alarma conectat la o firma de securitate pentru o protectie indelungata asupra posibilelor atacuri.

De ce am apela la camere pentru supraveghere video?

Cu siguranta, anumite bunuri sau marfuri solicita de la sine o atentie sporita, mai ales cand ajung in anumite destinatii, drept pentru care o camera de supraveghere poate focaliza pe o distanta redutabila, avand in dotare lentile de ultima generatie, care permit transmiterea de imagini atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, la o rezolutie foarte buna.

Exista in acest moment o multitudine de camere de supraveghere bune, atat pe piata virtuala, cat si pe cea offline. Insa, cu siguranta, pe dumneavoastra va intereseaza sa achizitionati un kit care sa fie in aport cu domeniul de activitate sau cu specificul locului monitorizat.

Daca se doreste un unghi de vizualizare mai mare, pe o raza de 150-200m, atunci cu siguranta va veti orienta atentia spre oferte la camere de supraveghere cu o rezolutie ridicata, dar si cu o lentila special conceputa pentru a capta pe o distanta lunga.

Daca sunteti angajat la serviciul rutier si doriti sa aprovizionati orasul cu diferite camere care au drept misiune sa vizualizeze soferii care incalca regulile de circulatie, atunci diferite firme care promoveaza camere de supraveghere va vor sta la dispozitie cu un anumit tip de produse, care cu siguranta va vor raspunde solicitarilor. Pentru a simplifica lucrurile, puteti solicita chiar si o oferta personalizata.

Stiai ca la o viteza mare a unei masini, aceste camere pot capta numarul ei de inmatriculare?

Cateva surprize pe care ni le pun la dispozitie producatorii in materie de tehnologie sunt usurinta in folosire, dar si alte avantaje care vin la pachet cu un pret mai mult decat accesibil, mai ales in acest inceput de sezon, cand preturile scad considerabil! Daca punem un foarte mare pret pe siguranta si incredere, o asemenea camera conectata la un sistem de securitate va fi de departe o alegere iscusita pentru un om intreprinzator.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.