Ce face tot romanul in Londra?

Ce face romanul cand ajunge la Londra? In primul rand o ia la pas pentru ca stie el unde ajunge. In mod evident nici dupa 10 kilometri de mers nu ajunge pe nicaieri. Atunci cumpara o harta si ajunge la Tower Bridge. De pe Tower Bridge se vede Tamisa in ambele parti, nu stiu cum altfel?

Dincolo de Tamisa de pe Tower Bridge e Tower of London, inchisoarea fortificata unde isi decapita Henry VIII-lea nevestele. Probabil ca stia el ce stia sau cine stie?

Langa Turnul Londrei e Trinity Square, o ciudatenie de unde incepe partea financiara a orasului – o nebunie de fier si sticla.

De aici, ai doua optiuni. Te duci sa vezi catedrala St. Paul’s…

Sau te duci la Palatul Westminster si te tragi in poza cu el pentru posteritate si pentru copii. Acestora le vei spune : toata viata m-am sacrificat pentru voi si m-am gandit la voi. La voi ma gandeam si cand am facut poza asta

Dupa asta, fiind incheiata ziua de tatonare, te urci in autobuzul supra-etajat si te duci la hotel sa dormi. Se circula bine in general in Londra pentru ca numai romanii sunt prosti si-si fac singuri viata grea.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.