Castigurile din videochat oferteaza tinerele fata experienta

Sectorul de videochat este mediul preferat al tinerelor aflate la primul job, carora lipsa de experienta le-a impus piedici grave la angajarea intr-un al domeniu. Totusi, aceasta redirectionare catre un domeniu cu totul nou actioneaza in beneficiul modelelor, tinand cont de faptul ca veniturile unui model de videochat pot ajunge lunar si la cateva mii de dolari. In plus, performanta se rasplateste cu bonusuri pe masura, ceea ce face ca modelul de videochat sa devina, astazi, un statut la care multe tinere ravnesc si de la care au mari asteptari financiare.

Amplasat intr-o zona selecta a Bacaului, Enjoy Studios Videochat reprezinta un magnet pentru tinerele care vor sa guste din reteta succesului, iar multe dintre acestea devin in scurt timp cunoscute pentru performantele lor. Enjoy Studios apreciaza modelele care hotarasc sa imbratiseze aceasta profesie si le recompenseaza pe masura. Studioul practica unele dintre cele mai bune plati in randul modelelor angajate, motiv pentru care se bucura de o popularitate notabila, dincolo de faptul ca salariile se aloca intotdeauna la timp, fara intarzieri.

Castiguri semnificative chiar si fara experienta in domeniu

Enjoy Studios remunereaza modelele in functie de performanta si dedicarea fata de pozitia ocupata, nealocand o atentie deosebita experientei anterioare. Castigurile modelelor incep de la procentul maxim de 100%, iar dupa perioada de proba de 14 zile, modelele sunt recompensate cu un procent de 50%, care va creste simtitor pana la 60% odata ce incasarile modelelor depasesc pragul de 1500 de dolari. Daca indeplinesc conditiile de angajare disponibile pe platforma oficiala http://www.enjoystudios.ro/angajari.html, atunci inca din prima luna de activitate ele sunt recompensate cu 1000 de dolari, urmand ca pragul superior pentru un model cu experienta sa fie curprins intre 1000 – 11000 de dolari, evident, in functie de dedicarea si implicarea fiecarui model.

Mai mult, Enjoy Studios le faciliteaza drumul modelelor catre o cariera de succes, prin sesiuni gratuite de training, prin intermediul carora tinerele sunt instruite si orientate spre rezultate productive. In videochat, training-ul este esential pentru a obtine rezultate si a cuantifica potentialul, astfel ca studioul pune la dispozitia modelelor debutante o echipa de specialisti care le asigura suportul necesar ca prim pas in aceasta industrie. In plus, la baza acestei atitudini extrem de deschise fata de noile si actualele modele se situeaza respectul pe care Enjoy Studios il aloca acestei profesii, tinand cont de faptul ca majoritatea modelelor au traversat etape mai putin fericite pentru a ajunge in aceasta pozitie.

Enjoy Studios recunoaste meritele modelelor debutante si le ofera acestora posibilitatea de a obtine castiguri semnificative inca din prima luna de activitate. Enjoy Studios apreciaza si sprijina performanta tinerelor modele, motiv pentru care acestea sunt remunerate corespunzator, intotdeaua la timp, pentru a se putea bucura in voie de lucrurile pe care acum si le pot permite. Totodata, studoul preactica unele dintre cele mai bune plati din sectorul de videochat, ceea ce il face irezistibil in fata modelelor lipsite de experienta in domeniu.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.