Care este design-ul care pune in valoare parchetul wenge?

In prezent, tot mai multi romani opteaza, atunci cand sunt in procesul de a isi decora casa, pentru parchet solid triplu stratificat. Pe piata din Romania exista foarte multe firme care se ocupa de productia si comercializarea parchetelor moderne. Pe piata din Romania exista foarte multe firme care se ocupa de productia si comercializarea parchetelor moderne.Una dintre aceste firme este cea din spatele magazinului online e-parchet.ro si are in portofoliu numeroase sortimente de parchet dublu si triplustratificat pentru a multumi clientii cu gusturi diferite.

De ce sa alegi parchet wenge?
Parchetul stratificat de nuanta wenge este o alegere moderna pentru cei care doresc sa isi decoreze apartamentul sau chiar pentru anumite birouri. Acest parchet prezinta unele avantaje fata de parchetele din lemn masiv: este mai usor de montat, de intretinut si de curatat si mai ales reprezinta o alegere optima pentru persoanele cu diverse alergii.
Placile de parchet disponibile sub nuanta wenge pot fi dublustratificate sau triplustratificate. Dupa cum sugereaza si numele acestor sortimente, parchetul dublustratificat este confectionat din doua straturi de lemn, iar cel triplustratificat din trei straturi. In functie de preferintele proprii dar si de alte aspecte, poti opta fie pentru un parchet dublustratificat, fie pentru unul triplustratificat. Parchetele wenge au un aspect exotic si original, indiferent de design-ul pe care il alegi pentru ele.

Care este design-ul care pune in valoare parchetul wenge? 
Daca esti o persoana orientata catre aspectele practice ale vietii insa doresti o armonie intre anumite nuante mate si cele cu aspect lucios, atunci vei fi incantat de colectia Life Style.Pentru persoanele care doresc un aspect traditional, care sa ilustreze intr-un concept modern esenta parchetelor din lemn masiv, compania pune la dispozite colectia Vintage, formata in principal din tonalitati naturale. Felul in care sunt construite aceste colectii aminteste de liniile traditionale si elegante ale parchetelor masive, dar intr-o maniera cat se poate de actuala, care sa se potriveasca cu spiritul avangardist al locuintelor moderne.Daca esti o persoana eleganta care doreste ca nu doar maniera in care se prezinta in societate, ci si aspectul locuintei sa reflecte aceasta eleganta, atunci colectia New Classics este cea care vi se potriveste. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta colectie sintetizeaza stilul clasic care se potriveste foarte bine cu parchetul wenge.
Una dintre colectiile care se potriveste cu parchetul wenge este colectia Earth&Fire. Aceasta colectie sintetizeaza caracterul modern, dar care urmareste anumite linii clasice . Este ideala pentru casele moderne, indraznete, care au o anumita structura de la care nu doresc sa se abata.

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.