Barurile si cafenele sunt de acum curate cu ajutorul firmelor profesionale de curatenie

Curatenie in baruri si cafenele

UrgentCurat.com isi diversifica gama de servicii si include in sarcinile sale curatenia profesionala in baruri si cafenele.

Aparitia barurilor si a cafenelelor dateaza de acum cateva secole, fiind strans legata de ideea de inlocuitor pentru hanuri si crasme. Aceste locuri aduna an de an mii de oameni, iar in ziua de astazi, importanta lor a crescut foarte mult atat in randul adultilor cat si in randul tinerilor. Sunt locurile perfecte in care oamenii se pot intalnit si pot socializa alaturi de o bautura selecta.

Atractia principala pe care o au barurile si cafenelele consta in modul in care localul se prezinta, de la design interior, pana la calitatea bauturilor, preturile comercializate, dar si curatenia localului. Fiind un flux foarte mare de oameni, mai ales in cele care se bucura de o notorietate crescuta, curatenia devine un factor decisiv din punctul de vedere al ratei de frecventare pentru multi clienti.

Oamenii vor sa vina intr-un local curat, primitor si intim, asa ca atentia la acest detaliu este cruciala pentru numarul de clienti zilnici. Astfel, din ce in ce mai multe baruri si cafenele contracteaza o firma de curatenia profesionala pentru a asigura o curatenie si o igienizare completa.

In zona Bucuresti, una dintre firmele de curatenie care s-a facut remarcata in randul patronilor de baruri si cafenele este Urgent Curat.

Urgent Curat serveste barburile si cafenele din Bucuresti cu servicii de curatenie de inalta calitate

Barurile si cafenelele din Bucuresti sunt acum norocoase pentru ca echipa Urgent Curat si-a extins grila de servicii si pe acest sector. Compania s-a facut remarcata imediat datorita produselor de inalta calitate pe care le foloseste, dar si a aparaturii care se bucura de tehnologie de ultima ora.

Curatenia in baruri si cafenele nu este o treaba atat de usor de realizat pe cat ar parea. In cazul in care mobilierul este format din fotolii sau canapele din material pretentios precum pielarie sau catifea, curatarea si igenizarea acestora trebuie facuta cu mare grija pentru a nu deteriora si a nu decolora tesatura.

Urgent Curat foloseste produse de curatat 100% ecologie deoarece ajuta mediul inconjurator si sunt mult mai delicate cu tesatura. Aceste produse sunt impregnate adanc in tesatura cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, intarind tesatura cu grija si aducand totodata culoarea initiala a tapiteriei sau a materialului.

Mochetele sunt o alta parte extrem de importanta dintr-un bar sau o cafenea. Din cauza fluxului ridicat de oameni, mocheta strange multa murdarie, iar pe timp de iarna, cand incaltamintea este plina de zapada, aceasta capata si un miros extrem de neplacut.

Echipamentul de ultima generatie al firmei de curatenie Urgent Curat este prevazut cu o perie speciala care permite solutiei sa patrunda pana la capatul tesaturii si sa indeparteze murdaria in profunzime. Pe langa acest lucru, mochetele primesc un miros odorizant si fresh, dar si stralucirea initiala.

Echipa Urgent Curat are grija de fiecare loc

Nu doar mobilierul si covoarele sunt importante, echipa Urgent Curat stie ca atentia clientilor se afla pe fiecare loc in parte care compune localul, iar curatarea integrala a localului este esentiala pentru a imbunatatii rata de frecventare a clientilor, dar si numarul acestora, astfel ca echipa are grija ca mesele si scaunele sa arate impecabil, oferindu-le un luciu frumos.

Pe langa acest lucru, barul unde se pregatesc toate bauturile aromatizate este extrem de important sa arate impecabil. Astfel, fiecare produs este sters de praf, iar locul este igienizat si dezinfectat pentru a primi stralucirea initiala

stiri 100
DESPRE

Stiri 100 este o platforma de stiri online infiintata in anul 2008. Din redactia noastra fac parte ziaristi cu reputatie in media romaneasca dar si colaboratori straini care ne pun la dispozitie experienta si o parte dintre resursele logistice si informative de care dispun.